Смелите дами – детективи на Торонто се завръщат с четвърти сезон по Epic Drama на 23 март


Развиващ се в Торонто от 1920-те, „Случаите на Франки Дрейк“ проследява единствената дамска детективска агенция в града, която поема онези случи, които и полицията не иска да докосне.  Приключенията на безстрашния екип на „Дрейк“ частни детективи“ (DPD) продължават и в новия сезон като поемат нови интригуващи и понякога предизвикателни случаи, които ги изправят срещу страховити противници, докато личния живот на всяка от тях става все по-натоварен. 

Сезон 4 дебютира по Epic Drama в Централна и източна Европа във вторник, 23 март, в 22:00 часа българско време.

От дивата пустош до кръговете на висшето общество и от подземно кабаре до фабрика за бонбони, Франки и Труди разследват убийства, отвличания, обири и отравяния. Четвъртият сезон на поредицата започва с Мери и Фло, които се впускат в игра в гората с неочакван край. 

Използвайки работата си в полицията, Мери може да преглежда полицейските досиета и да научава мнението на детективите, а Фло помага с доклади за аутопсии, научни експерименти и новопродобитите си медицински умения. Заети с професионалните си задачи, момичетата успяват да преследват и личните си интереси. 

В този сезон Франки е увлечена по европейски рали състезател, мечтите на Труди за дом са на път да се превърнат в реалност, Мери си пада по неподходящ човек, а Фло създава семейство, но както винаги всички са във вихъра на опасности, вълнения и интриги.

Освен познатите лица – Франки Дрейк (Lauren Lee Smith), Труди Кларк (Chantel Riley), Мери Шоу (Rebecca Liddiard) и Фло Чаковиц (Sharron Matthews), очаквайте и фантастични гост звезди, сред които познати лица от Murdoch Mysteries и Schitt’s Creek.

Към цветния актьорски състав се включва и увлечението на Франки - европейският рали състезател Алесандро Контендо (Johnathan Sousa), любимият на Мери, социалният активист и репортер Стивън Рейд (Ben Sanders) и племеницата на Фло, Ели (Jamie Bloch). Разбира се, освен добрите, има разнородна банда злодеи, включително няколко, които са много по-близо тях, отколкото момичетата очакват. 

Новият сезон на „Случаите на Франки Дрейк“ обещава големи опасности, интриги и вълнение. От 23 март, всеки вторник в 22:00 часа по Epic Drama. 


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара