HUAWEI стартира новия си форум с фотоконкурс „Ново начало“


Мнението и нуждите на всеки един клиент винаги са били сред най-важните приоритети за HUAWEI Consumer Business Group България. Затова компанията стартира изцяло нов форум, отличаващ се с интерактивен дизайн и различни функционалности. Платформата е разделена на множество категории, целящи да доставят максимално удобство на крайния потребител.

Всеки месец тримата най-активни участници в общността ще получават специална фен награда от екипа на Huawei България.

Например, в раздел „Препоръчвани“ темите са ръчно подбрани от екипа на HUAWEI и постоянно се актуализират. В отворената тема „Технически въпроси“ всеки един потребител може да получи експертно мнение или съвет от онлайн екипа, който отговаря за техническата поддръжка за България.

В категорията „Най-нови“ посетителите на форума могат да се запознаят с най-актуалната информация, от която имат нужда, възможно най-бързо и ефективно или да зададат своя въпрос. Екипът на HUAWEI България активно участва в комуникацията във форума и ще ви даде директна обратна връзка.

Можете да откриете форума или „HUAWEI Community” на следния адрес: https://consumer.huawei.com/bg/community/

За да отпразнува стартирането на новата платформа заедно с потребителите си, HUAWEI организира и фотоконкурс под мотото „Ново начало“. От 12 март до 4 април любителите на мобилната фотография имат възможност да споделят вдъхновяващи кадри, които символизират новото начало за тях. Всички снимки трябва да са заснети с HUAWEI смартфон и да са качени в коментар към публикацията във форума .

Креативността няма да остане невъзнаградена, затова победителят в конкурса ще получи мобилен телефон HUAWEI P Smart 2021. Печелившият ще бъде избран от жури, което включва членове на екипа HUAWEI България и ще бъде обявен на 9 април с коментар в същата публикация във форума.

Повече за конкурса, включително общите условия и изисквания към него, можете да откриете тук.

HUAWEI Ви желае всяко ваше „Ново начало“ да въодушевява за още по-големи постижения и незабравими емоции.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара