Акцентите по National Geographic през март


През месец март ни очаква разнообразие от интригуващи заглавия по National Geographic, както следва:

Аляска: Следващото поколение, сезон 1 (8 еп. по 60 мин.)

Премиера: 25 март oт 22:00 часа

Излъчване: всеки четвъртък от 22:00 ч.


Следващото поколение жители на Аляска играят по свои собствени правила, като се бунтуват срещу обществените норми и оцеляват в арктическия климат. Майкъл Мензо се отправя на номадско пътешествие в търсене на възможности. Алекс загърбва живoта си във Вирджиния, за да построи мечтаната хижа. Семейство Роуланд възпитават децата си, като им дават жизненоважни уроци за оцеляване. Брент и Ида работят денонощно върху бизнеса си, докато се ориентират в живота като нова двойка. 


Апокалипсис: Хитлер атакува Запада (2 еп. по 60 мин.)

Премиера: 23 март, вторник, от 22:00 часа


Девет месеца след началото на Втората световна война Хитлер атакува Запада – Белгия, Холандия, Франция и Великобритания, с жестоко насилие. 


Екстремни климатични явления, сезон 2 (8 еп. по 60 мин.)

Премиера: 17 март от 22:00 и 23:00 часа

Излъчване: Два епизода, всяка сряда от 22:00 и 23:00 часа

Епизодите показват най-екстремните метеорологични явления, уловени някога от камера. Ще се срещнем с оцелели, които са преодолели възможно най-коварните природни условия. Поредицата разкрива и нелеката задача на телевизионните метеоролози, които са на фронтовата линия, лице в лице с природата. Често репортерът, който отразява историята, става част от нея.


Тутанкамон в цвят (60 мин.)

Премиера: 21 март от 22:00 часа


Откритието на гробницата на Тутанкамон е представено за пръв в път в цвят с помощта на оцветени черно-бели кинохроники и снимки. 


Наводнените нилски гробници (60 мин.)

Премиера: 28 март от 22:00 часа


Археолозите се гмуркат в наводнена пирамида близо до Нил в търсене на кралска гробница, която може да разкрие улики за съществуването на древното царство „Куш“. 


Северна Корея отблизо: Следващият лидер (60 мин.)

Премиера: 2 март от 22:00 часа

Северна Корея се управлява над 70 години от семейство, което претендира, че притежава божественото право да ръководи страната. Кой ще е следващият лидер?


Северна Корея отблизо: Кибердържава (60 мин.)

Премиера: 9 март от 22:00 часа

Северна Корея вече може да атакува безнаказано и без наличието на нито един пехотинец. От вирусът „Sony“ до „WannaCry“, Северът си служи с киберпрестъпления за печалба и разруха със силна армия от 6000 кибер престъпника по цял свят.


Северна Корея отблизо: Престъпна държава (60 мин.)

Премиера: 16 март от 22:00 часа


Северна Корея – злодей от Джеймс Бонд под формата на брутална диктатура, изолирана от глобалната общност. Престъпните действия  остават безнаказани, за да запазят парите в държавата. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара