VIVACOM има нов технически директор


VIVACOM обяви, че от днес има нов главен технически директор, а името му е Андраш Пали. Той ще ръководи дирекции „Архитектура, планиране и изграждане на мрежата“, „Експлоатация и поддръжка на мрежата“, както и „IТ Инфраструктура и поддръжка“ и СТО структурите.

От визитката на Андраш Пали става ясно, че е роден в Будапеща и има близо 30 години опит в областта на телекомуникациите. Кариерата му стартира в Унгария и се развива възходящо в телекоми от цял свят. Бил е главен технически директор на Telemach Mobil - Словения, Ncell Axiatia - Непал и Digital Pacific - Папуа Нова Гвинея. Завършил е висшето си образование в Óbuda University, Будапеща.

„Заемам поста в година на предизвикателства, в която предстои да направим следващата голяма крачка по пътя към въвеждане на най-иновативната мобилна мрежа от пето поколение и да осигурим още по-голям достъп на клиентите до 10-гигабитовата оптична свързаност “, каза Андраш Пали.

Припомняме, че през последните седмици VIVACOM придоби доставчиците на интернет NET1, ComNet Sofia и N3, промени своето лого и обяви новите неограничени планове Unlimited. През миналата година компанията стартира своята 5G мрежа, а този месец очакваме да получи необходимите 5G честоти в обхват 3.6 Ghz.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара