Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ - от 11 април по Bulgaria ON AIR


Вълнуващата медицинска драма може да гледате всяка събота и неделя от 20:30 часа

Работата на медицинските служители винаги е будила възхищение в очите на обикновения човек. Водене на ожесточени борби за живота на всеки пациент, безброй часове извънреден труд, пълна отдаденост към професията и трепетно очакване на победната фраза „всичко е наред“. Не така стоят нещата за героите в японския сериал „Ангели в бяло“, който тръгва премиерно в ефира на Bulgaria ON AIR от 11 април. 

Той ще се излъчва всяка събота и неделя от 20:30 часа. Драматичният му сюжет, характерен за японското кино, представя историите на четири студентки по медицина - Руми, Тоно, Чика и Саеки. Четирите се срещат за пръв път в специализираното училище и попадат в една група по време на практическите занимания. В продължение на три години студентките си помагат взаимно, като не са малко и случаите, в които съвсем умишлено се саботират помежду си. А когато в тези сложни и объркани отношения се настани и любовта, интригите, лъжите и борбата за надмощие стават още по-ожесточени.   

Това, което ги различава от останалите им състуденти по медицина, обаче, са истинските причини, които стоят зад встъпването им в академията -  родителски свръхамбиции, отмъщение и лекарска грешка, довела до смърт. 

За Руми работата като медицинска сестра не представлява никакъв интерес, но свръхамбициите и големите очаквания на нейната майка я принуждават да постъпи в учебното заведение, за да спечели одобрението на настойника си.  

Зад мотивацията на Тоно да влезе в медицинската академия стои желанието за отмъщение. С юридическо възпитание зад гърба си, Тоно решава да следва медицина само за да отмъсти на лекар, който допуска грешка и причинява смъртта на сестра й. Не по-малко интересни са и историите на несръчната Чика и на домакинята Саеки. 

Какъв път ще изберат бъдещите медицински сестри и ще постигне ли всяка от тях заветната си цел – не пропускайте разгръщането на тази вълнуваща драматична история в премиерния японски сериал „Ангели в бяло“ по Bulgaria ON AIR – от 11 април, всяка съботна и неделна вечер, точно в 20:30 часа. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара