Цели седем любими заглавия с нови сезони по AXN през април!


Владо Карамазов и Теди Духовникова на гастрол из Централна и Източна Европа, след като Sony Pictures Television Entertainment закупи 

„Дяволското гърло“ за AXN.

„Лоши момичета“, „Новобранецът“, „Военни престъпления“ Лос Анжелис и Ню Орлиънс, „Специален отряд“, „Морски тюлени“ и „Добрият доктор“ са заглавията, които ще представят новите си сезони тази пролет по AXN. 


От вселената на франчайза на Джери Брукхаймър „Лоши момчета“, за втори сезон по AXN се завръщат следователи Сид Бърнет (Габриел Юниън) и Нанси Маккена (Джесика Алба). Докато Сид скърби за внезапната загуба на приятел и се мъчи да намери отговори, Маккена трябва да се справи с последиците от отвличането на дъщеря си Изи и погрома, който това отвличане стоварва върху брака ѝ. Но когато мощна вълна от престъпления в Кореатаун заплашва да унищожи общността, Сид, Маккена и екипът на полицията в Лос Анжелис трябва да спипат виновниците преди да е станало късно. 

Премиерата на „Лоши момичета“ сезон 2 е на 5 април, понеделник от 21:00.


Връщаме се отново в полицейското управление на Лос Анжелис, но този път, за да проследим житието на най-стария новобранец - Джон Нолан (Нейтън Филиън) за трети пореден сезон. Нолан не се свени да използва своя житейски опит, решителност и чувство за хумор, за да е в крак с двадесет години по-младите си колеги и за да докаже, че никога не е късно за ново начало. Вече в края на обучението си, в този сезон Нолан ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство като полицай, когато ще се наложи да се примири с избор, който е направил в преследване на истината.

Премиерата на „Новобранецът“ сезон 3 е на 5 април, понеделник от 22:00. 


Макар, че няма нужда от представяне, един от най-мощните франчайзи в историята на телевизията „Военни престъпления“ е с премиера на 12-ти сезон на „Лос Анжелис“ и 7-ми сезон  на „Ню Орлиънс“ по AXN.  Двата серилала ще вървят един след друг всеки четвъртък от 8 април, от 21 и 22 часа.


А ако смятате, че екшънът на военна тематика не стига, ето и още - от 13-ти април, всеки вторник от 21 и 22 часа, „Специален отряд“ с Шемар Мур и „Морски тюлени“ с Дейвид Бореанас ще излъчват по един епизод от новите си, четвърти и за двата сериала сезони.


Фреди Хаймур се намества отново удобно в кожата на „Добрият доктор“ Шон Мърфи - млад хирург с аутизъм и савант-синдром и продължава работата си в хирургията на престижната болница „Св. Бонавентура“. Сега, Шон ще работи по-усилено от всякога, докато продължава да се ориентира в заобикалящата го среда и сложните взаимоотношения и да доказва на света и колегите си, че талантът му на хирург ще спаси не един живот. Сериалът е създаден от Дейвид Шор („Доктор Хаус“) и звездата от „Изгубени“ и „Хаваи 5-0“ Даниел Дае Ким.

Премиерата на „Добрият доктор“ сезон 3 е на 23 април, петък от 21:00. 


И на края, но не на последно място, оставяме новината за закупуването от американския гигант SPTE на заснетия почти изцяло в Родопите от екипа на „Дриим Тиим“ за Нова телевизя български, криминален сериал „Дяволското гърло“. Освен в България, когато сериалът ще бъде излъчен на 14 април, сряда от 22:00, чрез AXN, Sony Pictures Television Ent. ще представи „Дяволското гърло“ и на зрителите си в Полша, Унгария, Румъния, Молдова, Чехия и Словакия. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара