Съдбата предизвиква любовта в премиерния сериал „Амазонките“ по DIEMA FAMILY


Хитовият мексикански сериал „Амазонките“ ще направи своята дългоочаквана премиера в България на 22 септември по DIEMA FAMILY. Завладяващата и емоционална теленовела ще срещне българската аудитория с невероятната история на три сестри, които са готови на всичко, за да защитят онова, което им принадлежи и обичат. Зрителите ще могат да проследят как амазонките преследват щастието си от понеделник до петък от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Драматичният и изпълнен с бурни емоции сюжет на премиерния сериал се заплита около заможния и влиятелен бизнесмен Викториано Сантос. В миналото той попада в мрежа от лъжи и интриги, които му пречат да бъде с любовта на живота си Инес Хуерта. Станала жертва на насилие, любимата му е принудена да напусне познатото, за да се завърне по-късно като домашна помощничка на новата съпруга на Викториано Сантос и неговите три дъщери. Диана, най-голямата сестра, е гордостта на баща си, Касандра е разумна и независима, а най-малката – Констанса - е бунтарка по душа и нетърпелива да заживее свободно. Съдбата обаче ги предизвиква да се борят за любовта си и да преодоляват непрекъснато нови и нови препятствия.  


В главните роли на неустоимите амазонки влизат добре познатите и любими актриси Дана Гарсия, Марилус Бермудес и Гретел Валдес. Техни екранни партньори са Виктория Руфо и Сезар Евора, които зрителите ще видят в образите на Инес Хуерта и Викториано Сантос. Вълнуващият сериал е базиран на венецуелската теленовела „Las amazonas“ от 1985 г. и е продуциран от Салвадор Мехия, който стои зад хитови романтични поредици като „Непростимо“ и „Бурята“. Специално участие взима известната и многократно награждавана мексиканска актриса Жаклин Андере. 

Възможно ли е пламъкът на първата любов да бъде напълно потушен и ще успее ли да се пребори семейство Сантос за щастието, отнето им от съдбата? Отговорите ще разкрият епизодите на премиерния сериал „Амазонките“ от 22 септември по DIEMA FAMILY.

9 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Ужасена теленовела е амазонките

  ОтговорИзтриване
 2. Ужасна теленовела е амазонките

  ОтговорИзтриване
 3. Касандра е толкова противна

  ОтговорИзтриване
 4. Горкият фабрицио

  ОтговорИзтриване
 5. Глупавата Касандра сьсипа горкият фабрицио

  ОтговорИзтриване
 6. Толкова глупав сериал е амазонките

  ОтговорИзтриване
 7. Амазонките е толкова противен сериал

  ОтговорИзтриване
 8. Глупавата диана развали семейството на  Алехандро

  ОтговорИзтриване
 9. Алехандро не го е срам да е с
  Диана

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара