„Шантави рисунки-мисунки“ отново по Boomerang


Предаването представя едни от най-обичаните герои в обновена поредица, която впечатлява с модерна, динамична анимация и в същото време предоставя любимото на зрителите - легендарни герои и много хумор.

Бъгс Бъни се фокусира върху нови вълнуващи приключения. Той обича да играе номера на ловеца Елмър, който все му поставя капани. Койотът също е майстор на засадите - той все още се опитва да хване най-бързото животно в света, а именно Бързоходеца. Тасманийският дявол Таз се втурва в нови забавления, а Дафи Дък и Порки Пиг се забъркват в куп неприятности. 

През ноември, Boomerang ще излъчи следващата част от епизодите на 1-ви сезон. Ловецът Елмър няма да бъде единственият, който иска да хване Бъгс - ще се появи и умната Пума, който цели същото. Дафи ще помогне на Порки да намери изгубен ключ, а Тасманийският дявол ще преживее ред приключения при горещите извори.

Новите епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“ започват на 22 ноември от 14.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки делник по същото време.Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара