Детският канал IDJ Kids и медийната услуга IDJ Kids Play вече са достъпни в телевизионната платформа EON


Популярният детски канал IDJ Kids HD и медийната услуга по заявка IDJ Kids Play са вече достъпни ексклузивно в иновативната ТВ платформа EON. Занимателното и качествено съдържание, специално създадено за най-малките зрители, става част от плановете EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. То може да се гледа навсякъде, по всяко време и на всяко устройство, без допълнително заплащане.

IDJ Kids е популярен детски музикален канал в HD резолюция, достъпен 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата. Той е подходящ за деца от две до пет години. Включва собствено съдържание, създадено в партньорство с водещи продуценти от Балканите. У нас каналът идва изцяло озвучен на български език и ще се излъчва на позиция 231 в EON.

Видео услугата IDJ Kids Play от своя страна включва над 200 часа съдържание за най-малките зрители, включително детски песнички и филмчета като „Пилета“ (пилешкия вариант на популярни приказки), „Лола и Мила“, „Честита ферма“ и много други.

Платформата ЕON на Vivacom е разработена от центъра за високотехнологични иновации на United Group – United Cloud. Тя се предлага в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специална промоционална цена от 1 лв. на месец за първите 2 месеца при поръчка в магазин и 3 – при онлайн поръчка, а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лв. на месец за първите 4 месеца при поръчка в магазин или за първите 6 месеца при заявка през онлайн магазина на оператора.Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара