Актьорът Хосе Луис Хил е получил мозъчен инфаркт


Актьорът Хосе Луис Гил, известен с ролите си на Енрике Пастор, в "Новите съседи" и
 Хуан Куеста, в "Щурите съседи", претърпя остър исхемичен инсулт в лявото полукълбо , известен като мозъчен инфаркт, на 4 ноември . 

Поради тази причина той влезе в медицинския център на Hospital Nuestra Señora del Rosario, на Calle del Principe de Vergara в Мадрид.

В изявление, публикувано от Mediaset по искане на семейството, се съобщава, че както лекарите, така и близките му „вярват, че рехабилитацията, времето и подкрепата ще помогнат за неговото бързо и пълно възстановяване “.

В петък, 26 ноември, той беше изписан от болницата и ще продължи възстановяването си в специализирани центрове и в дома си.

Сега " започва ключов период, на работа и усилия, в който спокойствието е много важно ." За това семейството иска „да благодари на всички изрази на обич и подкрепа, които получават, и молят медиите и техните последователи да проявят уважението, което винаги са проявявали“.

Семейството на Хосе Луис Гил също благодари в изявлението за професионализма и човешкото отношение на целия екип на клиниката в Мадрид при тяхната интервенция и прием. 

Хосе Луис Гил освен едно от най-известните лица на Telecinco е известен със своите театрални постановки и дългата си кариера в света на дублажа.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара