Почина легендарната актриса Бети Уайт


През януари 2022 г. тя щеше да навърши 100 години

Почина легендарната актриса Бети Уайт, съобщава Ройтерс, цитирайки списание "Пийпъл". Тя си отиде на 99 години, тре седмици преди да навърши 100 години. 

Тъжната новина съобщи нейният агент. „Въпреки че тя щеше да навърши 100 години, си мислех, че ще живее вечно”, каза той, като не посочи причина за смъртта й.

Комедийната актриса, която има повече от 80-годишна кариера, се превърна в любимка на Америка, след като спечели награди „Еми” за ролите си в телевизионните ситкоми „Златните момичета" и „Шоуто на Мери Тайлър Мур".

Тя беше абсолютна звезда, когато беше на 60 години и феномен в поп културата, когато беше на 80 и 90-годишна възраст. На 92 години тя изпълняваше главна роля в телевизионния ситкома „Жега в Кливланд”.

Приживе Уайт казваше, че нейното дълголетие е резултат от добро здраве, добър късмет и обич към работата. Тя не се страхуваше да се шегува със себе си, да разказва шеги и то такива, каквито човек не би очаквал от усмихната белокоса възрастна жена.

Често тя беше питана дали след такава дълга кариера все още има нещо, което иска да изиграе, а нейният стандартен отговор беше „Робърт Редфорд”.

Минути след като новината за нейната смърт се появи Джо Байдън каза пред журналисти: „Това е срамота, тя беше чудесна дама”.

„Кой не обичаше Бети Уайт? Толкова сме тъжни за нейната кончина” , коментира неговата съпруга.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара