Много коледно настроение и предложения от платформите на TBC Entertainment Group


Днес е Коледа! Най-чаканият празник! Ние, от TBC Entertainment Group ви пожелаваме весело и безгрижно прекарване на празниците, а за новата 2022 година – много щастливи мигове!

Сега ви представяме нашите празнични предложения и бъдещи планове. Надяваме се, да ви харесват. Не забравяйте, че можете да ни питате за всичко, свързано с телевизията във Facebook, Instagram и Twitter. Нашият YouTube канал също продължава да е активен. Естествено, ние, от TBC Entertainment Group, продължаваме да сме „на щрек“ за ексклузивни и важни новини.


Започваме с нашите предложения:

• Както вече знаете, от днес до 1 януари(включително) в TBCnovinite.com имате възможността да четете нашата нова рубрика „Празнични предложения„. В нея всеки ден ще имате възможността да прочетете най-интересните предложения в коледно-новогодишните програми на трите национални телевизии – БНТ1, bTV и Нова ТВ. Днешните „Празнични предложения“ можете да четете тук.

• В момента можете да гласувате в най-новата ни анкета. Тя е на тема “Какво ще гледате в новогодишната нощ (до 00:00 часа)?”. Резултатите ще бъдат публикувани на 30 декември. Анкетата е в нашата Facebook група - TBC Television. Там очакваме и мнението ви за празничните програми на телевизиите.

• На 31 декември 2013 очаквайте специалния ни дълъг годишен обзор – „Телевизионен обзор на годината“. Не го пропускайте, защото ще бъде интересно.

• Естествено, след Нова година очаквайте и обзор на новогодишните предложения на телевизиите, в рубриката „На чисто!„.

• Съдържанието в TBC TV продължава да се обновява с по три нови клипа на седмица. Плановете ни за канала са големи и се надяваме да ни подкрепите, като се абонирате. Можете да го направите от тук.

• Нашите акаунти в социалните мрежи продължават да са активни и по празниците, като там можете да задавате вашите въпроси и да си бъдем взаимно полезни.

Весело посрещане на празника!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара