Живите мъртви с нови епизоди от 21 февруари


FOX споделя визия, трейлър и кадри от дългоочакваната втора част на сезон 11 на „Живите мъртви“. Новите епизоди от финалния сезон ще се излъчват премиерно от 21 февруари всеки понеделник в 23 часа по FOX.

Този февруари „Живите мъртви“ се завръща и много от героите се изправят срещу адския огън на неминуемата атака на Жътварите. Други се опитват да отблъснат гнева на Майката природа в Александрия. Светът на всички сякаш е на път да се сгромоляса. Междувременно животът в Общността не е толкова идиличен, колкото изглежда.

Дали ще съумеят да съберат парченцата и кой ще оцелее, за да им помогне? Дали връзките помежду им ще се съхранят, или ще се прекършат? Дали ще бъде предложено примирие и ще бъде ли то прието, или отхвърлено? Някои ще възродят надеждата си. Други ще преминат граница, от която няма връщане назад.
Една истина остава: Животът е изложен на карта и всяко решение драстично променя бъдещето, шансовете за оцеляване и положението на всяка общност.

В ролите ще видим Норман Рийдъс, Мелиса Макбрайд, Лорън Коен, Крисчън Сератос, Джош Макдърмит, Сет Гилиам, Рос Марканд, Хари Пейтън, Купър Андрюс, Калън Маколиф, Джефри Дийн Морган и други.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара