Гола и мъртва - как тялото на 21-годишна се озова в хотелски резервоар за вода?


Тялото на изчезнала 21-годишна канадка е намерено в резервоар за вода на хотел в Лос Анджелис, осигуряващ питейна вода за гостите.

От 20 дни гостите пият от водата в резервоара, а мистерия остава как момичето успява да вдигне само тежкия капак.

Зловещата смърт на Елиза Лам се случва през далечната вече 2013-та, но тя не е забравена и до днес. Тя е доказателство, че в реалния живот се случват събития достойни за най-добрия сюжет на филми на ужасите. Ударете по един лайк и гледайте до края, за да научите мистериозната история на Елиза Лам!

Елиза Лам била на 21 години, родена в Китай. През 2003 година нейното семейство в състав: баща, майка, Елиза и сестра й емигрират във Ванкувър, Канада. Във Ванкувър съществувала голяма китайска общност и адаптацията за всички членове на семейството станала доста бързо. Лам скоро наели скромен китайски ресторант. Водили спокоен живот. Според клиенти и съседи семейство Лам било добронамерено и приветливо.

Елиза била студентка първи курс в университета на Британска Колумбия. Момичето било доста трудолюбиво, заработвало вечер в магзин за дрехи, а след това се устройла в банка. Елиза обичала пътешествията. Посещавала Вашингтон, Отава, Торонто и Ниагарския водопад. Надявала се скоро да се отправи за Холивуд, Лос Анджелис. През декември 2012 се разделила със своя приятел.

През 2013 година 21-годишната студентка умира в мрачния хотел Сесил в Лос Анджелис, докато е на обиколка в САЩ.

Това е доста известен хотел в Лос Анджелис. Освен като хотел, той е известен и с гостите си, които са кой от кой по-странен. Почти от самото откриване на хотела преди повече от 100 години тук постоянно се случват убийства, самоубийства, мистериозни отвличания и други ужасни неща.

На този ден, тя трябвало да замине за Санта Крус и да се обади на родителите си. Родителите й очаквали обаждането и затова, когато момичето не се обадило, веднага заподозрели, че има нещо нередно. Те се свързали с полицията, която се свързва с мениджърите на хотела.

Оказва се, че Елиза не е в стаята си, а последният път, когато е видяна, тя напуска хотел Сесил, за да закупи сувенири.

Полицията претърсва целия хотел със служебни кучета, но те почти не улавят следите на момичето, така че било решено, че момичето най-вероятно е отвлечено.

Единствената улика в случая на изчезването на момичето е изключително странен запис от камерата за наблюдение, инсталирана в асансьора. Именно, поради този запис, цялата тази история изглежда мистична и загадъчна, и е причината за най-популярната версия, че момичето е било преследвано и убито от призрак.

Записът е направен на 1 февруари, в деня, когато Елиза изчезва. На него, момичето се държи по необясним начин: влиза в асансьора, след това излиза, след това се крие в ъгъла, после гледа някого в коридора, след това произволно натиска бутоните на асансьора и жестикулира необяснимо.

Записът завършва, как момичето напуска асансьора, а вратите му се отварят и затварят още няколко пъти.

Някои от хората обаче, виждат в странното поведение на момичето последици от употребата на наркотици или психическо разстройство. Всъщност, Елиза Лам е диагностицирана с биполярно разстройство, но никога не се е държала толкова странно. Тя редовно приемала предписаните й хапчета. Освен това, Елиза никога не е говорила за самоубийство и не е правила опит да се самоубие.

Тогава, гостите на хотела започват да се оплакват от качеството на водата. Всеки ден имало все повече оплаквания и особено от това, че водата има много странна миризма и вкус, и че по някакъв начин е тъмночервена. Въпреки това, те продължили да се къпят с тази вода, да мият зъбите си и т.н.

На 19 февруари, водопроводчик отишъл да провери резервоарите за вода, инсталирани на покрива на хотела. В един от тях той открил голото и гниещо тяло на Елиза Лам.

Аутопсията разкрива, че причината за смъртта вероятно е удавяне. По тялото на момичето не са открити признаци на насилие, включително сексуално насилие. Обявена е официална причина за смъртта – злополука, и разследването е прекратено.

Въпреки това, ентусиасти на паранормални явления все още изучават странните подробности за смъртта на момичето. Включително, как тялото на Елиза е попаднало в затворения резервоар?

Капакът му е толкова голям и тежък, че физически не може самата Елиза да го е отворила и затворила, след като е падала в резервоара. Елиза Лам била крехко момиче, което изобщо не би могло да го премести.

Защо, преди да се удави, тя се съблича гола? И как се е качила на покрива? Достъп до него имат само служителите на хотела.

Все още не е известно дали смъртта на Елиза Лам е бил трагичен инцидент или тя наистина е била убита. И дали убиецът е жив човек или призрак …

Скъпи приятели, това беше първият епизод от новата ни поредица "Паранормални явления !". Ако той ви е харесал ударете по един лайк, а ако не е дислайк, за да знам, че не ви харесва. Споделяйте това видео в социалните мрежи, за да стигне то до повече хора, защото така помагате на канала. Абонирайте се с камбанката напълно безплатно, за да получавате известие всеки път като кача ново видео и да ви бъде по-лесно да намирате любимите си клипове.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара