"Седем" 27 февруари 2022

Много неща се случиха тази седмица. Основното е войната в Украйна, която обаче няма да засягаме тук, защото вече имаме видео по темата в нашият YouTube канал. За него можете да се абонирате от тук: http://bit.ly/3ql9aJz.

Освен него тази седмица качих още две видеа от двете ни редовни поредици в канала "Как да изкарам пари без да работя?" и "Паранормални явления".

Първият от тях ще ви разкрие повече за най-новата мода в интернет. Така нареченото крипто изкуство или NFT. Можете да го гледате от тук.

От тук, пък можете да гледате първия "паранормален" епизод от най-новата ни поредица в канала. Той разказва историята на Елиза Лам, която е намерена мъртва в смятания за обладан хотел "Сесил" в Лос Анджелис.

Премиерни епизоди на любимата документална поредица за пътешествия „Без багаж“ тръгнаха днес (27.02) по bTV. Точно в 13:30 ч., водещият и продуцент на предаването Биляна Траянова отведе зрителите на спираща дъха разходка в Уганда.

Юлиан и Алена Вергови ще видим в нов онлайн сериал, който ще започне своето излъчване на 11 март в YouTube и Facebook. Доку-риалитито е дело на Чучков Брадърс, режисьор е Виктор Чучков, а продуцент брат му Борислав Чучков.

В края на миналата и началото на тази седмица започнаха и повечето нови проекти на телевизиите за праймтайма тази пролет. Много скоро можете да очаквате и моят коментар за началото на сезона и първите впечатления от всяко едно от тях. Споделете и вие какво мислите тук в коментарите под тази статия.

От днес сайта е с нов дизайн шест месеца преди деветата му годишнина. Поради многото проекти и факта, че работя сам върху всички тях сайта не се обновяваше редовно, но той е важна част от семейството на TBC Entertainment Group и това ще се промени в близко бъдеще.

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече съдържание.

Социални мрежи: 
✦ E-mail: television.bulgaria@gmail.com 

Ако това, което правя ви харесва можете да ми помогнете с развитието на сайта и YouTube канала с дарение в нашият PayPal акаунт: https://www.paypal.com/tbccorp

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара