"Ефектът на доминото" застига Юлиан и Алена Вергови в нов онлайн сериал

Семейство Вергови се включват в първия сезон на „Ефектът на доминото“

Юлиан и Алена Вергови ще видим в нов онлайн сериал, който ще започне своето излъчване на 11 март в YouTube и Facebook. Доку-риалитито е дело на Чучков Брадърс, режисьор е Виктор Чучков, а продуцент брат му Борислав Чучков. „Адски много ни хареса идеята за създаване на нещо подобно в България. Такива сериали са традиция в САЩ и набират все по-голяма популярност. Отдавна вече не е важно къде те дават, а какво имаш да кажеш. Ако имаш хубав продукт, зрителите ще те намерят и затова сме уверени, че няма да се спрем само с един сезон“, споделят братята.

Като почти всеки млад човек, първокурсничката в НАТФИЗ Алена Вергова се сблъсква с действителността и ѝ се налага да започне работа, за да успее да събере пари и да се "откъсне" от семейството си - квартира, кола, купони... Али разпитва приятели и познати и от няколко места научава, че условията в Domino's са добри. Али решава да се пробва, но без да споделя на баща си Юлиан - тя не иска той да знае за намеренията ѝ преди самата тя да си е осигурила възможност наистина да живее отделно. Плановете не се случват и Юлиан разбира, което води до неминуем конфликт между двамата - Али отстоява правото си на пълнолетен и съзнателен човек, а Юли е силно против дъщеря му да работи. Спорът между двамата се задълбочава в стил „Вергови“ с всички абсурди на спор между баща и дъщеря и Юли решава да провери какво пък толкова харесва Али в работата си.

Попаднали с диаметрално противоположни мотивации във веригата, в рамките на сезона, Алена и Юлиан Вергови ще преживеят различни по характер метаморфози, но какво ще им се случва, какви ще са предизвикателствата и как ще се справят двамата на едно и също работно място, ще разберем от 11 март в YouTube и Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара