Валери Божинов в „Код Спорт“ тази неделя

 


В рубриката на Христо Стоичков гостува световният шампион от Мондиал 2006 - Джанлуиджи Буфон

След като вдигна високо летвата още с пилотния си епизод, предаването „Код Спорт“ продължава с изненадите и тази неделя (13.02.2022 г.).

В навечерието на празника на любовта, водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили 90 вълнуващи минути, вдъхновени от страната, в която е влюбен цял свят – Италия.

Зрителите ще се срещнат с волейболния треньор Камило Плачи, за когото Пазарджик е втора Модена, а прякорът му е „Камило Българинът“. Наставникът на местния тим „Хебър“ говори за успешния сезон, коментира катаклизмите, през които преминава националният ни отбор по волейбол и споделя как е протекла битката му с COVID-19.

Красимир Минев и Владимир Памуков ще коментират и една от най-болните теми в спорта у нас – инфраструктурата и спортните бази, на които тренират младите надежди на спорта. Ще „намигнат“ към властта с един пример как се случват нещата в съседните страни.

Най-големият шегаджия във футбола - Валери Божинов – гостува в „Код спорт“. Като юноша нападателят изгря в италианското „калчо“ и бе сред десетте най-обещаващи играчи на планетата, а днес се намира на кръстопът, след като смени 16 клуба, но не остави равнодушни феновете в нито една от тези локации.

В своята бутикова рубрика, кавалерът на „Златната топка“, Христо Стоичков гостува на световния шампион от Мондиал 2006 - Джанлуиджи Буфон. Родната спортна икона има много специални отношения с емблематичния италиански вратар още от преди четвърт век, когато Камата посреща като лидер на „Парма“ бъдещата звезда. Буфон прави ретроспекция на годините, прекарани в колосите „Ювентус“ и ПСЖ, разкрива и кое го е накарало да се завърне в родния си клуб и да играе професионален футбол, дори на 44 години.

За финал в рубриката „Звезден рожденик“ ще гастролира най-титулуваният състезател в историята на Националната баскетболна асоциация Бил Ръсел.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара