ТОП 5 лъжи, които сте изричали без да се усетите


Всеки един от нас изрича лъжи в ежедневието си.

Понякога ни се налага да го правим, а друг път е несъзнателно и без основателна причина. Истината е, че няма човек, който да не лъже.

Замисляли ли сте се за какво най-често спестявате истината?

Здравейте, аз съм Кристиян и днес ви представям ТОП 5 лъжи, които сте изричали без да се усетите!

Нека започваме, а вие ни споделете в коментарите за интересни случки, в които сте използвали някоя от тези заучени безобидни лъжи!

5. „Ще започна да ставам по-рано сутрин.“

Всеки иска да е продуктивен, но чуем ли алармата сутрин, мотивацията ни веднага изчезва. А на нейно място удобно се настанява възможността да поспим още „само 5 минутки“. Я кажете в коментарите вие по колко пъти си отлагате алармата сутрин?

4. „Почвам диета или фитнес от понеделник. Абе решил съм да отслабвам!“

Понеделник идва и нищо от казаното не се случва. Но пък… винаги има следващ понеделник, нали? Важното е да не се отказвате от идеята!

3. „Той или тя не ми липсва вече.“

Само прочетохте изречението и се сетихте за един точно определен човек. Нали? Постоянно се опитваме да прикриваме чувствата си пред останалите и да се преструваме, че всичко е наред. Това е и поредната от списъка с лъжи, в които сами се опитваме да си повярваме.

2. „Никога повече няма да пия или пуша.“

Повярвахте ли си сами? Човек най-трудно се отказва от вредните си навици и обикновено няма волята да го направи. Все пак искрено ви пожелаваме това твърдение да се превърне в истина, а не в лъжа.

1. „Идвам след 5 минути.“

И двете страни идеално знаете, че няма да пристигнете след 5 минути. Вероятно дори още не сте се оправили и не сте излезли от вкъщи. Познато? Нали?

Сега разбрахте ли, че лъжете много по-често от колкото си мислите? Всъщност се оказва, че всички лъжем, дори и без да осъзнаваме това.

Споделяйте видеото с приятели и не забравяйте, ако още не сте се абонирали за канала с камбанката да го направите още сега!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара