Премиерната за България поредица „Дивият свят на Тим Фокнър“ стартира от 13 март по Bulgaria ON AIR

Всяка неделна сутрин от 09:00 часа телевизията ще пренася зрителите на вълнуващо приключение сред изчезващите диви животни в Австралия
Борба със соленоводен крокодил, изваждане на отровата от фуниеобразен паяк и усмиряването на смъртоносен континентален тайпан са само част от ежедневните прости дейности на един от най-известните животински любители и експерти Тим Фокнър, който е и главният герой в новата премиерна за България документална поредица, която стартира тази неделя, на 13 март, по Bulgaria ON AIR - „Дивият свят на Тим Фокнър“.
Всяка неделна сутрин от 09:00 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще имат възможност да се потопят в омайващата красота на дивата природа, докато стават част от приключенията на Тим Фокнър и работата му с разнообразни животни из цяла Австралия. Жаждата на експерта да помогне на сладки и пухкави бозайници ще трогне и най-коравосърдечните, а комбинацията от смъртоносни и опасни срещи ще впечатлят и най-опитните сред аудиторията. Колко тежи гигантска галапагоска костенурка, как се храни бебе вомбат и накъде мигрират гърбатите китове заедно с малките си са сред любопитните въпроси, на които ще намерите отговори в документалната поредица „Дивият свят на Тим Фокнър“.
Експертът по диви животни е един от най-популярните защитници на природата и животинското разнообразие. Той е директор на парк за влечуги в Австралия и стои зад инициатива за спасяването на тазманийския дявол в Австралия.
Не пропускайте всички спиращи дъха приключения с него - всяка неделя от 13 март, от 09:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара