Бебе Бос, герои от вселената на Марвел и вълнуващ хорър предлага А1 Видеотека през март

През март абонатите на Xplore TV ще имат много възможности за вълнуващо филмово изживяване с нови заглавия от едни от най-известните холивудски филмови поредици. Селекцията от филми в каталога на А1 Видеотека включва научнофантастичния екшън „Венъм: Време е за Карнидж“, анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“ и филма на ужасите „Вечна чистка“.

Абонатите на А1 Видеотека могат да гледат актьора Том Харди във „Венъм: Време е за Карнидж“. Той се завръща на големия екран в ролите на Еди Брок и Венъм, неговият симбиот - вид аморфно извънземно, което се „захваща“ към определено същество и се слива с него, създавайки един общ субект. След като журналистическата му кариера се изстрелва нагоре, благодарение на разследването му за масовия убиец Клитъс Касиди, Еди трябва да намери начин да победи престъпника и неговия симбиот Карнидж. Само така могат да бъдат спрени кръвопролитията, които те причиняват. Постоянните спорове между Венъм и Еди обаче ескалират, докато не прерастват в маниакална битка и търсене на отговори – чие е тялото, което споделят, и нуждаят ли се наистина един от друг? Ще успеят ли да спрат Карнидж? 

Любимата на малки и големи история за Бебе Бос се завръща с анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“, която зрителите могат да гледат в А1 Видеотека. Тим и съпругата му Керъл живеят с двете си дъщери - Табита и бебето Тина. Когато бебето Тина се разкрива като таен агент на БебеКорп и споделя, че има изключително важна мисия, братята Темпълтън отново ще се обединят в името на общата цел и ще преоткрият значението на сплотеното семейство. Анимацията се предлага във видеотеката на Xplore TV, озвучена на български език, така че да могат да я гледат и по-малките членове на семейството.

Известната поредица от хорър филми, посветени на така наречените „чистки“, продължава с „Вечна чистка“. В А1 Видеотека абонатите на Xplore TV ще могат да проследят историята за антиутопична реалност, в която за една нощ през годината всичко, включително и най-тежки престъпления, са позволени на американските граждани. Членове на престъпна банда решават, че не искат „чистката“ да трае само една нощ в годината, а да продължава безкрайно. Те запалват искрата на бунт и се отправят на изпълнена с хаос и кланета кампания за превземането на САЩ. Вече никой не е в безопасност, независимо зад колко дебели стени се крие.

Абонатите на Xplore TV могат да избират измежду богато разнообразие от над 20 000 заглавия на филми и сериали в А1 Видеотека. Заглавията са от жанрове, подходящи за всеки вкус и възраст, и зрителите могат да се наслаждават на хитовите продукции в дома си срещу достъпна такса. Функцията за AI препоръки позволява на интерактивната телевизионна платформа Xplore TV да „запомня“ предпочитанията на зрителите и с времето тя се „научава“ да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара