"Седем" 6 март 2022


Неделя е и е време за нашия обзор на новините – “Седем”!

Тази седмица бе „новото начало“ на TBCnovinite.com! Както вече знаете, сайтът има нов дизайн. Новият вид на TBCnovinite.com е съобразен с все по-голямото използване на мобилни устройства. Вече имате и опция за т.нар. Dark mode на сайта, който повечето Android приложения вече имат. Работим по обновяването на секцията с програмите на телевизиите. Вероятно ще качваме програмните схеми на по-малък брой канали, но по редовно. В момента са обновени програмите на каналите от групите на bTV и NOVA! Можете да ги намерите тук!

Освен това успяхме да подновим домейна буквално в последния момент. Както знаете сайта почти няма бюджет и всеки, който иска да помогне може да го направи през нашия PayPal за дарения ето от тук: https://www.paypal.com/tbccorp

В началото на седмицата KINO NOVA обяви началото на поредната "Треска за Оскари". Ние очаквахме това🙂, с надеждата поне този път да ни предложат нещо ново, което не сме гледали още... Е като видях филмите леко се разочаровах, но оставям вие да прецените дали ще ги гледате! Можете да ги видите ето тук!

За честита баба марта научихме за новите епизоди на "Малките титани: В готовност" по Cartoon Network. Липсва ни старият Cartoon Network, но поне в днешно време има все повече опции да намерите и гледате напълно легално любимите си анимации. Вижте кога започнаха новите епизоди на "титаните" тук!

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран като автор на поредицата „Тук и сега“ в уикенд формата „Събуди се“. Всяка събота тя ще представя популярни българи в различна светлина – такива, каквито рядко ги виждаме. Подробности четете в нашата статия ето тук!

На празничния 3-ти март, който тази година беше в сянката на войната в Украйна и постоянни спорове дали трябва тази дата да бъде национален празник ви предложих нова доза "Празнични предложения", както и новото ми YouTube видео. В него ви представям 20 ФАКТА, чиято цел е да ни повдигнат самочувствието в дни на кризи от всякакъв характер.


Попитах ви: Цензура ли е спирането на определени смятани за близки до Путин руски канали от страна на СЕМ? В последствие те бяха спрени и в целия ЕС.

Първи проект от есенната програма на NOVA стана известен и това е нов български сериал. В кой дунавски град ще се снима и какво е неговото работно заглавие можете да прочетете тук!

Ново предаване на Мария Цънцарова ще се излъчва в неделя след новините - "Защо, господин министър?". Името е интересно, чакаме да видим дали ще бъде оправдано от самата продукция.

В петъчния ден по традиция качвам видео в YouTube от поредицата "Паранормални явления". Тази седмица ви разказвам за призрака на млада девойка, който се явява пред майка й, за да разкаже как е умряла.

Днес разбрахме, че селекцията от филми в каталога на А1 Видеотека за март включва научнофантастичния екшън „Венъм: Време е за Карнидж“, анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“ и филма на ужасите „Вечна чистка“. Подробности в статията тук!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара