Актуално по ТВ на 21 март

"БНТ Представя" филм за Стоянка Мутафова

Сряда вечер (23 март) от 21:00 ч., поредицата „БНТ Представя“ по БНТ 1, ще излъчи филм за Стоянка Мутафова – „Герой на мегдана“.

Епизодът на документалната поредица на обществената телевизия „БНТ Представя“ ще срещне зрителите с неизчерпаемата и непостижима Стоянка Мутафова. Нейната осанка на сцената, а ѝ в живота е незабравима за няколко поколения българи. Във филма „Герой на мегдана“ поглеждаме към нея през очите на нейните близки колеги и приятели Искра Радева, Мария Статулова, Богдана Карадочева, Бина Харалампиева и Евгени Боянов.

Филмът проследява биографията на Стоянка Мутафова от откриването на сцената Сатиричен театър, от която тя прави своя артистичен полет. Това е мястото, където тя сияе и разсмива своята публика – винаги, дори когато не й било до смях.

Продукцията за Стоянка Мутафова на „БНТ Представя“ ще разкрие още какво й предсказва врачка, когато е една на 20 години, за какво е изхарчила първата си заплата като професионална актриса и за незабравимите приятелства на сцената и в живота.

Гледайте поредицата „БНТ представя“ на 23 март (сряда) от 21:00 ч., по БНТ 1

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара