Ивет Горанова става посланик на “SOS Българска роза“

Олимпийската ни шампионка заминава за турнир в Братислава този петък

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горнова става посланик на каузата “SOS Българска роза“. Символът на страната ни ще грее на нейната екипировка, включително и на традиционното кимоно, на всички международни и вътрешни двубои на Ивет.

„Нашата маслодайна роза е част по позитивната представа на света за България и за мен е гордост да я нося на своя екип. Надявам се, че по този начин ще помогна „SOS Българска роза“ и заедно ще върнем славата на страната ни като износител на розово масло номер едно в света.“

Това сподели Ивет броени дни преди старта на международния турнир Gran Prix Словакия. Тя заминава за Братислава с националния отбор на България този петък, като част от подготовката й за Европейското първенство (25-29 май) и за световните игри през юли.

„SOS Българска роза“ е единствената инициатива в България, която цели да съхрани и развие автентичната българска розова долина като помага на малките розопроизводители от Средногорието, Стрелча и Клисура да се справят с последствията от кризата.

„Радвам се, че Ивет прие с готовност да стане посланик на нашата кауза. Тя е истински герой, също като хората, които през последните години не се отказаха от розите, въпреки трудностите. Нейната борбеност е пример за нас и ни вдъхва вяра, че заедно ще успеем да върнем славата на българската роза!“ Това каза Владимир Стоянов, председател на сдружение „Българска розова долина и инициатор на „SOS Българска роза“.

Ивет Горанова е обединителят в третия сезон на първото българско онлайн риалити за приключения, битки и история – Maximal Bulgaria, който ще се излъчва тази есен и също подкрепя „SOS Българска роза“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара