Кулинарното шоу "Мастършеф" изгуби още едно от лицата си

Кулинарното шоу "MasterChef" изгуби още едно от лицата си - шеф Петър Михалчев. Той бе основен цвят в предаването със своя вид и характер.

"Лошото" момче в кухнята, което е виртуоз на тема японско апетитно меню, сам обяви в социалните мрежи, че в предстоящото издание на предаването няма да участва.

"Приятели, на запитванията които отправяте към мен…, няма да участвам в проекта masterchef.bg. Благодаря на феновете през тези 7 години! Забавлявайте се с новото жури, желая успех на всички участници!", написа Михалчев.

Феновете на формата са изключително разочаровани, а мнозина заявяват, че няма да гледат предаването, пише Марица.

Така "MasterChef" се разделя изцяло с първоначалните си топ готвачи. Първите сезони участниците бяха тормозени от Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев.

Ангелов вече е в друга телевизия и се вихри в друг кулинарен формат - "Hell's kitchen". Андре Токев си отвори проблеми с органите на реда, след като се качи пиян зад волана и бе заснет.

Засега е ясно, че в следващия сезон лице ще е Силвена Роу. Кои обаче ще ѝ правят компания, остава под въпрос.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара