Призрак разкрива собственото си убийство

Здравейте приятели, вярвате ли в призраци? А в справедливостта? Ако вярвате в поне едно от двете останете и четете до края, защото мисля, че ще ви бъде интересно.

Днес ще ви разкажа една тъжна история с един призрак, в края на която справедливостта възтържествува. Историята разказва как едно младо момиче умира. Според следователя смъртта е настъпила след усложнения при раждане, но майката твърди, че дъщеря й даже не е била бременна. Къде идва ролята на призрака и какво точно се е случило ще разберете след малко.

В една мрачна януарска сутрин на 1897 г. Мери Джейн Хистер гледала как спускат тялото на любимата ѝ дъщеря Зона в земята. Следователят, който водел делото, свързал смъртта на младата жена с усложнения при раждане, но в момента на смъртта Зона дори не била бременна.

Жертвата Зона Хистер била родена през 1874-та година в окръг Грийнбрайър в семейството на Джейкъб и Мери Джейн Хистер. За ранния й живот няма много сведения освен, че е отрасла в Ричланд, Западна Вирджиния и е родила извънбрачно дете.

През 1896-та тя се срещнала с Едуард Шу, който пристигнал в Грийнбрайър и започнал работа там. Двамата млади се влюбили и скоро се уженили въпреки несъгласието на майката на Зона, която изпитвала неприязън към Шу.

Семйният им живот не продължава дълго, защото на 23 януари 1897-а тялото на Зона Хистер - Шу е намерено от разхождащо се момче, което съобщава за това на майка си. На мястото пристигат местният доктор и шерифа.

В момента на тяхното пристигане Едуард Шу вече бил качил тялото в спалнята. Доктор Джордж Кнап направил кратък оглед, в който мъжа на починалата постоянно се намесвал и напуснал къщата. Родителите на Зона били информирани за нейната смърт.

Цялата история можете да гледате във видеото тук: Призрак разкрива собственото си убийство

Абонирайте се за канала с камбанката, за да получавате известие всеки път когато кача нещо ново, току виж ви харесало още някое клипче. Споделяйте с приятели в социалните мрежи, защото така ми помагате страшно много.

Ето и още две видеа, които можете да изгледате, ако имате свободно време:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара