Chef Силвена Роу посреща Наум Шопов и годеницата му Теа в „Моето звездно парти“ по bTV

С помощта на Chef Роу тази събота в 18:00 ч. звездната двойка ще приготви здравословно кето меню

Тази събота (05 март) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу отново кани зрителите на bTV на „звездно парти“, а гости на кралицата на вкусното и здравословно хранене ще бъдат една от най-обичаните млади български двойки – Наум Шопов и очарователната му годеница Теа Минкова. Двамата ще потърсят съдействието на Chef Роу, за да приготвят здравословна кето вечеря за техни приятели, с които не са се събирали от дълго време и имат да наваксват.

„Силвена е изключителен професионалист и ни предразполага да се чувстваме спокойни, но все пак и респектирани от нейното присъствие в кухнята“, споделят Теа и Наум, които за първи път в „Моето звездно парти“ ще издадат и кога смятат да направят следващата крачка и да се врекат във вярност един на друг.

Пред Chef Роу Наум ще разкрие как поддържа атлетичната си фигура, каква роля има храненето в тренировъчния му режим и защо „плочките се правят в кухнята“. По време на традиционния здравословен пазар Силвена ще даде ценни съвети за това как се избират месо, яйца и риба, а пред Наум и Теа ще разкрие за ползите от „пурпурните“ храни, с които ще ги посъветва да захранят малката си дъщеричка Амая.

Тримата ще приготвят кето меню, състоящо се от салата айсберг с „лафу“ дресинг, ребърца в сос от бяло мизо и торта без брашно със здравословни калории, подходяща за хора с диабет и с алергия към ядки, а след това ще посрещнат и гостите – Ягода и Александър Мажгурови и фитнес треньорът Сами Хосни.

Не пропускайте гостуването на Теа и Наум в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара