Валя и Емил отпаднаха от надпреварата „Един за друг“

Първата отпаднала двойка в третия сезон на „Един за друг“ са Валя и Емил. През изминалата седмица късметът не се усмихна на семейство Стефанови в нито една от игрите и двамата се оказаха първите номинирани още в сряда.

Въпреки голямото желание да се справи добре с предизвикателството, Валя не успя да стигне навреме за първата среща с половинката си в индивидуалното изпитание за дамите. В мъжката игра пък Емил истински се затрудни да познае какви отговори е дала жена му и по този начин семейството отбеляза втора загуба. В изпитанието за двойки те отново заеха последното място и се наложи да се изправят на елиминация срещу предпоследната двойка в класирането – Мария и Виолин. Валя и Емил получиха по-малко подкрепа от останалите участници и напуснаха вълнуващата надпревара „Един за друг“.

„Тъжно ни е да сме първата напуснала двойка. Изживяването във Вилата на любовта беше уникално! Емоциите бяха в изобилие – от всичко по малко. Освен раждането на децата ни, не се сещаме за друго преживяване, което да ни е разтърсило както „Един за друг“, споделиха Валя и Емил на тръгване от предаването.

„Валя, Емо – вашето приключение в нашето предаване се оказа кратко, но вярвам, че ще го помните цял живот. Искрено ви пожелавам винаги да се обичате така, както се обичали най-силно. Това, което видяхме от вас, ни беше напълно достатъчно, за да разберем, че сте един за друг“, коментира Емо Чолаков. 

А какви ли изпитания е подготвил водещият за двойките следващата седмица? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на най-романтичното предаване „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара