Cartoon Network – акценти за април 2022

През април, Cartoon Network ни кани на куп страхотни премиери. Каналът ще излъчи нова версия с приключенията на 3-те известни мечока - Белия, Панда и Гриз. Поредицата „Ние, мечетата“ разказва историята на любимците ни, когато те са били още малки и са си търсили нов дом, пътувайки чрез вълшебна кутия. А феновете на супергероите ще се насладят на двойна доза DC Super Hero Girls, с нови епизоди и маратон през уикенда.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Ние, мечетата“ – Сезон 1
От 25 април – всеки ден от 15.00 ч.

Трите мечета, Гриз, Белия и Панда, имат вълшебна кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява пожелания към падащи звезди. С нея, те могат да пътуват, където пожелаят. Зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на любимите си мечоци през тяхното детство в търсене на нов дом.

Как става това ли? Като се опитат да опознаят колкото се може повече различни земи, за да изберат перфектната за тях. Пътуването до тях, обаче, не е лесна задача. Затова ще прибягнат до помощта на Магическата кутия. Незабележимият картонен предмет със звездичка ще ги пренася на места, които преди е било трудно дори да си представим. Средновековно село с жители зеленчуци? Едно движение и мечета вече са там, а Гриз ще реши, че е идеалният кандидат за крал на това място. Кухнята на известен готвач? Ще стигнат и до там без проблем и ще помогнат да се приготви вечеря за всички лакомници в неговия ресторант. Тримата ще посетят и подводен свят, вила, обитавана от призраци и увеселителен парк.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„DC Super Hero Girls“ – Сезон 2
От 11 април – всеки делник от 15.25ч.

В Метрополис има много хитри злодеи. Но винаги ги има и шестте супергероини от DC Super Hero Girls, които се справят с всяка заплаха. В групата са Затана, Уондър Уомън, Супергърл, Грийн Лентърн, Бъмбълбий и Батгърл. Всяка от тях има различни силни страни и заедно са непобедими. Понякога дори си сътрудничат с възрастни герои, като легендарния Батман. Сега смелите момичета ще се появят в канала на Cartoon Network в премиерните епизоди на 2-ри сезон. Ще се излъчи и специална серия от две части, наречена „#КошмарвГотъм“. Този път в действието ще влезе най-популярният хитрец в света на DC – Жокера. Героят ще избяга от поправителното училище Аркам и рамо до рамо с Харли Куин ще развали още един Хелоуин.

През април, зрителите ще могат да си припомнят и приключения от по-ранни епизоди в специален маратон с любимите героини.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара