Boomerang - акценти за април 2022

През април Boomerang подчертава силата на приятелството. Най-малките зрители ще могат да се насладят на красиво послание за неговата стойност. Това ще стане благодарение на веселата и топла връзка между Мистър Бийн и неговия най-добър приятел - плюшеното мече Теди. Каналът ще продължи да излъчва и стартиралия през март маратон „По света с Гризи и лемингите“, както и приключенията на любимите ни пещерни деца в поредицата „Динознание“.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Най-добрите приятели по Boomerang“
От 14 април – всеки ден от 12.00 ч.

Анимационните приключения на обичания от всички Мистър Бийн показват на най-малките зрители това, което по-възрастните фенове на игралната верния с Роуън Аткинсън познават от години - трогателни истории на забавни приключения, радостни шеги и интересни персонажи. В анимационната поредица, освен самия Мистър Бийн и неговия приятел Теди, ще ни забавляват и хазяйката г-жа Уикет, приятелката на Бийн, Ирма Гоб и др.

Хари, училищният приятел на Мистър Бийн, също ще се появи в предстоящите епизоди от маратона. За съжаление, той има един недостатък - толкова много обича да яде лакомства, че не може да спре. Бийн няма да го има само за малко и когато се върне, съдържанието на хладилника му ще бъде изчезнало. Хари ще прибере всичките му хранителни продукти, но ще вземе и Теди. Дали Бийн ще успее да се справи с него? В друг епизод главният герой ще прекарва време с любимата си Ирма. Те ще седнат да гледат телевизия, но телевизорът ще се развали и Бийн ще търси начин да си купи нов. Както винаги, Теди ще му помогне.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара