"Братството" - латино сериал от 04 април по БНТ1

В понеделник (4 април) от 23:30 ч., по БНТ 1 започва сериалът „Братството“, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини.

Главният герой в сериала „Братството“ е Хулио Касински, авторитетен психиатър в столицата. Има любима - съпруга и дъщеричка. Той обезумява от мъка и отчаяние, когато двете са убити по жесток и насилствен начин. Става алкохолик и безработен, но трябва да продължи живота си. Сменя самоличността си, започва да работи като посредствен съдебно-медицински психиатър във федералната полиция. По ирония на съдбата започва да лекува пациент, който е част от групировка на полицаи, наречена „Братството“. От години те въздават собствено правосъдие където и когато поискат. Хулио разбира, че именно „Братството“ стои зад убийството на жена му и детето му. След това откритие той се превръща в безскрупулен отмъстител. Издирва и преследва виновниците, докарва ги до смърт чрез психологически и умствени игри.

Драматичният трилър „Братството“ е под режисурата на Карлос Боладо и Умберто Инохоса. В ролите ще видите Стефани Кайо, Андреас Алмейда, Родриго Овиедо, Родриго Мъри, Хосе Сефами, Томас Рохас, МаурисиоАйзък, Ари Брикман, Иринео Алварес, Маноло Кардона, Енок Леаньо.

Гледайте сериала „Братството“ от 4 април, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара