Новините от сериалите - второ издание (4 - 10 април 2022-а година)

Езги Еюбоулу напуска "Разузнаване"

Поредна ключова раздяла в екипа на "Разузнаване" (Teşkilat)! Екипа на хитовата криминална драма, излъчваща се с голям успех всяка неделя в Турция вече година, напуска една от актрисите с главни роли в нея - Езги Еюбоулу.

33-годишната Езги, позната на българските зрители с ролите си във "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Отмъщението" (İntikam), няма да поднови скоро изтичащия си договор за участие в "Разузнаване" с продуцентската компания, стояща зад реализацията на сериала - Tims&B Productions. Причина за напускането на Еюбоулу е изчерпването историята на героинята ѝ Джерен. Раздялата ще се осъществи в предстоящите епизоди на криминалето.

Напомняме, че само преди две седмици екипа на "Разузнаване" напусна и друг актьор, вдъхвал живот на ключов персонаж - Месут Акуста. Ще се отрази ли този своеобразен листопад в каста на сериала на рейтингите му, предстои да разберем. 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Мелис Сезен ще участва в новия сериал с Халит Ергенч

Мелис Сезен доби международна популярност благодарение на участието си в хитовата драма "Неверният" (Sadakatsız) през последните две години. Младата актриса тепърва ще черпи плодовете от славата си, като вече е изчестен следващия проект с нейно участие. Този път - интернет-сериал.

25-годишната Мелис ще изиграе главната женска роля в новия интернет-сериал "Номен" (Nomen) на новата дигитална платформа за развлекателно съдържание Disney Plus. В него тя ще си партнира с мега-звездата Халит Ергенч от "Готова на всичко", "1001 нощ" и "Великолепният век", за когото по-рано информирахме, че се е договорил да участва в един от новите проекти на Disney Plus. Зад реализацията на "Номен" ще застане един от най-уважаваните турски продуценти Фатих Аксой. Сценарист ще е Зафер Кюлюнк, а режисьор - Фатих Къзългьок. 

Напомняме, че звездата на Мелис Сезен изгря през 2016 г., когато тя се снима в младежката драма "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır). В България сме я гледали в "Черната перла" (Siyah İnci). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Всичко за новия сериал "Селският доктор"

"Селският доктор" (Kasaba Doktoru) е един от последните нови сериали в Турция за телевизионен сезон 2021-2022 г. Медицинската драма ще направи премиерата си на 8 април и ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската национална телевизия TRT1. Всичко, което трябва да знаете за нея, намирате в следващите редове.

ARC Yapım е продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Селският доктор". Режисьор ще бъде Арда Саръгюн, а сценаристи - Илкер Аслан и Баръш Ердоан. Сериалът ще бъде адаптиран по корейския "Dr. Romantic". 

Актьорският състав на "Kasaba Doktoru" оглавяват Озан Акбаба, Хазал Субашъ ("Назови ме по име") и Дениз Джан Акташ. Кастът се допълва от Вилдан Атасевер ("Златната клетка", "Млечният път" и "Великолепният век: Кьосем"), Синан Албайрак ("Памуковата принцеса" и "Моят живот"), Йозгюн Караман, Баръш Йълдъз ("Готова на всичко"), Синан Демирер, Тарък Уур Йозенбаш, Баръш Ялчън, Йозгюр Джем Туулук, Алптекин Ертюрк, Султан Улуташ, Фатих Юджебаа, Ханде Джьомертлер, Гюлшах Чьомоулу и други.

Трима лекари идеалисти стоят в основата на сюжетното развитие на сериала. Йомер (Дениз Джан Акташ) решава да стане доктор след смъртта на баща си, а най-голяма помощ в целта му се явява талантът му, обещаващ му блестящо бъдеще. Но вместо в големия град, Йомер ще практикува в малка селска болница, където пътят му ще се пресече с легендарния хирург Али (Озан Акбаба) и всеотдайната доктор Лейля (Хазал Субашъ). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара