Актуално по ТВ на 1 април

Ася и Калоян си тръгнаха от „Един за друг“

Девет двойки остават в най-романтичната надпревара в телевизионния ефир „Един за друг“. След последните атрактивни предизвикателства тези седмица, Ася и Калоян се разделиха с предаването, въпреки голямата мотивация да се представят по най-добрия начин.

В мъжкото изпитание сетивата изиграха лоша шега на сомелиера Калоян и той успя да разпознае дамата на сърцето си в едва две от шестте изпитания. Двойката не спечели залога си и в предизвикателството за жени – Ася не отгатна достатъчно от отговорите на Калоян и по този начин двамата се превърнаха в първите номинирани участници за седмицата.

Компания на двойката от София по време на елиминацията правиха Милка и Желязко, които се справиха най-бавно с преминаването по трасето в играта за двойки. Гласуването във Вилата на любовта отреди на Ася и Калоян три гласа, които не им достигнаха, за да продължат в надпреварата.

„Ние се преоткрихме тук, разбрахме много неща за себе си и няма по-голяма победа от това. Разочаровани сме, че не успяхме да видим останалите игри и да покажем, че наистина сме добри. Благодарим на всички за това прекрасно преживяване“, споделиха Ася и Калоян на раздяла и пожелаха на останалите двойки да се забавляват и да оценяват всеки миг, който имат в предаването.

С какви нови и повече от любопитни предизвикателства ще се сблъскат двойките следващата седмица? – гледайте от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

100 кила на гости в "Събота вечер с БНТ"

Тази събота (02 април), в 21:00 ч., в студиото на „Събота вечер с БНТ“, водещият Ники Станоев ни обещава да разкрие интересни факти за рапара Явор Янакиев - за новата му песен, за книгата му, която разказва за живота извън сцената, за фондацията – „100 кила“ и признава за дует с Лили Иванова.

Веднага след това, в студиото на „Събота вечер с БНТ“, Ники Станоев ще посрещне певицата и музикален продуцент Белослава. Тя ще разкаже за амбицията ѝ през 2022 г. да завърши своя 5 студиен албум, за бизнеса ѝ и любовта към бездомните кучетата. За десерт зрителите ще се насладят на иновативния народен тандем Ива и Велислава Костадинови, внучки на Гуна Иванова.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1, с водещ Ники Станоев

Сериалът "Братството" започва по БНТ 1

В понеделник (4 април) от 23:30 ч., по БНТ 1 започва сериалът „Братството“, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини.

Главният герой в сериала „Братството“ е Хулио Касински, авторитетен психиатър в столицата. Има любима - съпруга и дъщеричка. Той обезумява от мъка и отчаяние, когато двете са убити по жесток и насилствен начин. Става алкохолик и безработен, но трябва да продължи живота си. Сменя самоличността си, започва да работи като посредствен съдебно-медицински психиатър във федералната полиция. По ирония на съдбата започва да лекува пациент, който е част от групировка на полицаи, наречена „Братството“. От години те въздават собствено правосъдие където и когато поискат. Хулио разбира, че именно „Братството“ стои зад убийството на жена му и детето му. След това откритие той се превръща в безскрупулен отмъстител. Издирва и преследва виновниците, докарва ги до смърт чрез психологически и умствени игри.

Драматичният трилър „Братството“ е под режисурата на Карлос Боладо и Умберто Инохоса. В ролите ще видите Стефани Кайо, Андреас Алмейда, Родриго Овиедо, Родриго Мъри, Хосе Сефами, Томас Рохас, МаурисиоАйзък, Ари Брикман, Иринео Алварес, Маноло Кардона, Енок Леаньо.

Гледайте сериала „Братството“ от 4 април, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

Фентъзи филм "Лабиринтът на Фавна" по БНТ 1

На 3 април (неделя) от 00:00 ч., БНТ 1 ще излъчи фентъзи филма „Лабиринтът на Фавна“, копродукция между Испания, Мексико и Съединените американски щати.

 Сюжетът на филма „Лабиринтът на Фавна“ се развива през 1944 г. след кървавата гражданска война. Подразделение от испанската франкистка армия преследва последните оцелели от силите на Съпротивата. Начело на свирепия контингент е интелигентният и садистичен капитан Видал, който се мести заедно с бременната си жена Кармен и доведената си дъщеря Офелия в труднодостъпен планински район. Момиченцето навлиза в един жесток свят. Стресирана от проблемите на възрастните, изолирана в самотата си, Офелия намира убежище в един лабиринт близо до имението. В центъра на този причудлив и малко страшен свят тя открива един фавн, който се опитва да я убеди, че е преродена принцеса и за да се върне в кралството си, трябва да премине през три изпитания. В реалността тя страда заедно с майка си, която умира.Мрачната митология е подкрепена от един от най-противоречивите периоди от испанската история. В кой свят живеят по-големи чудовища?

Режисьор и сценарист на „Лабиринтът на Фавна“ е Гийермо дел Торо, оператор Гийермо Наваро и композитор Хавиер Наварете. В ролите зрителите ще видят Серхи Лопес, Марибел Верду, Ивана Бакеро, Филипе Лупи, Алекс Ангуло, Ариадна Хил, Дъг Джоунс и други.

Гледайте филма „Лабиринтът на Фавна“ на 3 април, неделя от 00:00 ч., по БНТ 1

Вторият сезон на „Съни бийч“ започва на 2 май по bTV

Хитовият комедиен сериал ще се излъчва от понеделник до сряда от 21.00 часа
Любимите герои на зрителите - Гомес, Младен, Ивон и Дарина, се завръщат във втория сезон на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“. Дългоочакваното продължение на телевизионната поредица стартира на 2 май по bTV с още по-забавен, заплетен и вълнуващ сюжет. Епизодите ще се излъчват от понеделник до сряда от 21.00 часа.

Място на действието отново е хотел в черноморския курорт Слънчев бряг, който събира четирима млади и амбициозни приятели. В края на пролетта Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) с нетърпение очакват новия туристически сезон, без да си дават сметка, че им предстоят изпепеляващи емоции и тежки битки.

Въпреки че са спечелили една победа срещу арогантния Никола (Явор Бахаров), сега четиримата отново ще трябва да се изправят срещу него. Този път обаче той не само ще бъде по-добре подготвен, а и ще бъде обграден със силни и хитри съюзници. В играта на нерви между враждуващите лагери ще изплува една добре пазена тайна и ще изскочи един важен коз.

Както в първия сезон на „Съни бийч", така и във втория, драмата, романтиката и хуморът вървят ръка за ръка. Героите ще се оплитат в лъжи, ще играят двойни игри и ще кроят планове за отмъщение, но също така ще се влюбват безпаметно, ще се забавляват лудо и ще попадат в комични ситуации.

Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Лидия Инджова и Иво Аръков за пореден път ще демонстрират таланта си пред камерите и ще докажат, че неслучайно са сред най-обичаните млади български актьори. Освен тях, във втория сезон на „Съни бийч“ ще видим много нови попълнения. Сред тях са Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Жоро Тошев, Влади Въргала и Анжела Недялкова, която получи международно признание с участието си в продължението на британския кинохит „Трейнспотинг“ под режисурата на Дани Бойл.

В продължението на хитовия сериал изненадващо ще се появи сексоложката Наталия Кобилкина, която също се справя отлично в новото си амплоа, благодарение на опита си като телевизионна водеща. Свеж полъх в телевизионната поредица ще внесе и екзотичната певица и танцьорка Манал Ел Фейтури.

Тази неделя в "България търси талант" ще бъде ударен третият златен бутон за сезона 

В новия епизод ще бъде ударен третият златен бутон за сезона

Тази неделя, точно в 20:00 ч. по bTV, сцената на „България търси талант“ ще се превърне последователно в гръцка таверна, арена за Кунг фу боеве, перфектно място за фокуси „по габровски“, бийтбокс и какво ли още не. Много хумор, отлично настроение, добре подготвени номера и изумителни таланти, ще впечатлят от екрана в новия епизод на шоуто.

Вариант на поговорката: „Всичко е добре, щом започва добре“ ще важи с пълна сила в неделната вечер, а тя ще стартира превъзходно и „по гръцки“, с покана за танц и широки усмивки.

„Никога не е късно човек да развива таланта си и да живее истински“, ще сподели 70-годишна изключително вдъхновяваща дама, която ще демонстрира завидния си дух, хъс и настроение. Изпълнението й с лекота ще завладее всички в залата и ще провокира спонтанна покана за танц от страна на Катето Евро към Николаос.

Талант с визия, която Нико ще определи като „микс от Криско, Папи Ханс и Лейди Би“, ще грабне публиката с авторското си парче, сценично поведение и усмивка.
„Признавам, това не е моят стил, но ти спечели публиката, а не е ли това най-важното?!“, ще коментира Евелин Коства след изпълнението.

Рязка промяна в стила и настроението ще настъпи при представянето на изключително екстремен и любовен номер на кънки, който ще остави без дъх не само журито, но и всички пред екраните. С боен вик и екшън-демонстрация на сцената на „България търси талант“ ще се разиграят впечатляващи Кунг фу боеве и то с участието на деца.

Изумителни музикални таланти ще омагьосат от екрана с неочаквана техника, разнообразен стил и перфектно представяне. Едно от изпълненията буквално ще остави журито без думи.
„Това е нереално!“, ще извика Николаос и ще поиска да напише книга и да стане будист.

В епизода ще бъде ударен и третият златен бутон за сезона, а кой и с какъв талант ще го заслужи – ще стане ясно съвсем скоро.

Ако искате и вие да се пренесете на друго място, да напишете книга и да усетите изумителни таланти с всичките си сетива – бъдете с новия епизод на „България търси талант“ в неделя, точно в 20:00 ч. по bTV.

„Урок по Патрик“ в „Темата на NOVA“ 

Тази седмица в „Темата на NOVA” журналистът Петя Желева и операторът Росен Коев ще разкажат на зрителите интересната история на френските милионери Патрик и Франсин Виола. Семейството избира да инвестира богатството си в каузата да създаде зоологическа градина за животни, които са служили на човечеството за тестове на лекарства, били са жертва на трафик или малтретиране.

Зоопаркът-убежище се намира във Франция и в момента дава възможност на повече от 600 животни с тежка съдба да живеят достоен живот. Всеки обитател има своята идентичност и история с тъжно начало, но с вълнуващо бъдеще – далеч от стереотипа, който всички познаваме.

Защо Патрик и съпругата му Франсин се отдават изцяло на каузата да помагат на животни в нужда и къде се крие магията в грижата за по-слабите?

Гледайте „Урок по Патрик" в „Темата на NOVA“ на 3-ти април, веднага след Новините на NOVA в 19:00 часа.

Вечер на усмивката с д-р Венета Павлова в „Моето звездно парти“ по bTV

С помощта на Chef Роу тази събота от 18:00 ч. д-р Венета Павлова ще приготви специално меню за едни от най-популярните български дами

Тази събота (02 април) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу посреща в кухнята на „Моето звездно парти“ „повелителката“ на красивата усмивка - дентолога д-р Венета Павлова. Тя ще потърси съдействието на кралицата на вкусното и здравословно хранене, за да организира специална вечеря за едни от най-популярните български дами: „Посветили сме вечерята на усмивката и на приятелството, защото една усмивка отваря много врати и прави чудеса“.

Преди да се заемат с приготвянето на менюто д-р Павлова ще разкаже на Chef Роу за социалните каузи, които признава, че я вдъхновяват най-много в работата й: „Нищо не може да се сравни с удовлетворението, когато усмихнеш един човек, който цял живот не е имал възможност да се усмихва“. Освен това ще разкрие и за най-известната усмивка, за която се е погрижила – тази на легендарния Силвестър Сталоун.
„За съжаление, не готвя много често, но обичам да го правя. Обожавам да декорирам и да създавам уют около себе си. Като естет търся детайла във всеки елемент. Удоволствието да бъде със Силвена Роу и да готвя с нея го приемам като предизвикателство и чест“, споделя д-р Павлова. Пред Chef Роу тя ще даде полезни съвети за красива и сияеща усмивка и ще разкрие кои елементи са най-важни за здравето на зъбите и в кои храни и напитки можем най-лесно да ги открием.

Във „Вечерта на усмивката“ д-р Венета Павлова ще покани Мария Силвестър, с която са „сътворили“ много усмивки в социалния проект на bTV „Бригада: Нов дом“, Марта Вачкова, Мери от „Мери Бойс Бенд“ и Ива – нейната дъщеря, която върви по стъпките й и следва дентална медицина.

Не пропускайте гостуването на д-р Венета Павлова в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (02 април) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара