Новините от сериалите - първо издание (28 март - 3 април 2022-а година)

Тази вечер в "Опасно изкушение": (28 март)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (28 март) в следващия епизод на турския сериал "Опасно изкушение", излъчващ се от понеделник до сряда 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Ийт казва на Лила, че не му е лесно да я вижда всеки ден.

Шахика подслушва какво говорят Халит и Йълдъз. Тя разбира за развода и се чуди защо Халит е скрил от нея.

Йълдъз събира всички в дома си, за да им разкаже как е поискала развод от Халит.

Халит се съветва с адвокат как да постъпи. За първи път му се случва някоя от съпругите му да поиска първа да се разведе с него. Той възнамерява да вземе детето при него, но адвокатът обяснява, че няма как, защото съдът ще остави детето при майката. 

Йълдъз решава да се премести при Ендер, а Кая приема да е неин адвокат.

Шахика казва на Халит, че Йълдъз бърза да се разведе, за да се омъжи за Емир. Съветва го да прати човек да я следи.

Ендер се притеснява, че няма да може да изтърпи бебето и Асуман.

Халит изобщо не е въодушевен, че Йълдъз ще се мести при Ендер.

Акън отива да посети дома на Халит, за да се види с него. Зехра отказва да подпише договор с него, но настоява да ѝ уреди интервю по някоя телевизия.

Халит отива при Кая и го упреква, че му е забил нож в гърба. Отказва се от приятелството си с него.

Ийт решава да направи проекта на Лила.

Халит и Шахика се карат заради Кая. Тя моли гаджето си да прости на брат ѝ.

Халит е притеснен, защото бизнесът му не върви. Халит е принуден да съкрати персонал и да намали разходите. Шахика докладва на своя спонсор.

Професорът казва на Лила, че за първи път му предава толкова голям проект, решен правилно. 

Шахика вдига скандал на Кая заради развода на Йълдъз. На излизане от фирмата тя подшушва на Емир, че Халит се съмнява, че двамата с Йълдъз имат връзка.

Шахика се опитва да уреди среща на Емир и Йълдъз. 

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Пореден нов сериал предстои да започне в Турция! 

"Черна дъска" (Kara Tahta) e заглавието на драмата, чиято премиера е насрочена за 30 март. Тя ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската национална телевизия TRT1. Всичко, което трябва да знаете за нея, намирате в настоящия материал.

В основата на сюжетното развитие в "Черна дъска" стоят Атлас (Фуркан Андъч) и Ърмак (Мирай Данер). Двамата изживяват незабравима любов, докато са в гимназията, но след завършването си Атлас заминава извън родния си град, изоставяйки Ърмак. Години по-късно съдбата отново среща двамата, но всичко вече е различно. Устояла ли е любовта помежду им на така развилите се обстоятелства и изминалото време?

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи се разделиха

Съвсем скоро актьорите отпразнуваха третата си годишнина като двойка. Тогава Йозге написа: "Вървим по един и същи път, независимо от сезона". Двамата дори стягаха сватба това лято.

Изненадващо, красивата актриса изтри общите снимки с Гьокберк от социалните си мрежи. За разлика от актьора от "Обещание", който не ги е махнал от своя профил.

Смята се, че двамата не могат да отделят много време един за друг заради натоварения си график напоследък, затова решиха да се разделят засега. Близкият кръг на двойката обаче е на мнение, че могат да се помирят отново.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Всичко за новия сериал "Детето е майчина тайна"

"Детето е майчина тайна" (Annenin Sırrıdır Çocuk) е заглавието на поредния нов сериал, започващ в Турция. Той ще направи премиерата си на 6 април и ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в ефира на турската TV8.

В основата на сюжетното развитие две бъдещи майки - Мерием (Селин Йенинджи) и Дефне (Ирем Хелваджъоулу), и техните необикновени истории, които ще се преплетат по още по-необичаен начин, за да представят най-голямата мистерия на живота - майчинството. 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Тази вечер в "Опасно изкушение" (29 март)

Прочетете какво ще се случи утре (29 март) в следващия епизод на турския сериал "Опасно изкушение", излъчващ се от понеделник до сряда 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Акън съобщава на Зехра, че на следващия ден ще излезе в ефир в една телевизия.

Ендер иска пари от Халит. Той се съгласява да ѝ даде.

Йълдъз заравя пъпа на бебето в градината пред офиса на Халит. Тя научава, че фирмата е пред фалит и отива да търси пъпа, но охраната я хваща.

Лейля прави кафе на Кая и го успокоява. Той я кани да отидат на разходка.

Емир се обажда на Йълдъз да се видят вечерта.

Зехра споделя с Айсел, че ще я снимат по една от телевизиите, но икономката не се впечатлява. Зехра бърза да каже и на Лила.

Ийт обяснява на Лила, че е искал да ѝ помогне като на приятел.

Кая подарява малък подарък на Лейля, която е много щастлива.

Шахика и Ендер се засичат на изложбата. Ендер я информира, че ще получи голяма сума от фирмата на Халит.

Ендер разбира кой е мъжът, с когото Шахика разговаря по секретния си телефон.

Хилми научава, че Айше/Лейля е видяна на важен адвокатски прием. 

Садкъ следи Йълдъз.

Кая се обяснява в любов на Лейля. Тя обаче му отказва връзка.

Кая разпитва Халит за какво плаща на Ендер. Шахика отново натиска любимия си да продаде основната фирма на холдинга.

Йълдъз пристига в дома на Емир. Садкъ докладва на Халит и той тръгва натам. Когато влиза вътре, вижда семейството си. Всичко това е номер, организиран от Ендер.

Лейля споделя с приятелката си, че не иска да изгуби Кая.

Хилми отива в Истанбул да търси Айше/Лейля. 

Йълдъз обещава да придружи Зехра в телевизията.

Лила моли Зехра да я прикрие пред баща им. Момичето отива при свой приятел.

Шахика обвинява децата на Халит, че са се обединили с Йълдъз. Двамата с белокосия се скарват. 

Халит заявява, че го интересува само бебето. Шахика се кълне, че е готова да бъде майка на сина му.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

"Наследството" (La herencia) и "Борбено сърце" (Corazón Guerrero) - двойна премиера тази вечер

Две теленовели започнаха на 28 март в Мексико. 

"Наследството" (La herencia)

"Наследството" ще отприщи и най-ниските страсти, но ще даде и началото на страхотна любовна история. В главните роли са Мишел Рено, Матиас Новоа, Даниел Елбитар, Маурисио Енао, Хуан Пабло Хил и Емануел Паломарес. Новата мелодрама за Телевиса е продуцирана от Хуан Осорио и Рой Рохас. В теленовелата, която се снима от края на миналата година в Мексико, Мишел Рено играе Сара, млада жена от града, която ще преобърне живота на братята дел Монте, осиновените деца на баща й, след като той умира и тя е една от наследниците му. Историята се развива в имение за отглеждане на авокадо, кръстено Санта Каталина, където живеят Дон Севериано дел Монте (Леонардо Даниел) и петте му осиновени деца.

Животът на това богато семейство се променя за една нощ, когато патриархът умира и в деня на четенето на завещанието Сара, сестра, за която не са знаели, че съществува, неочаквано се появява в живота им, идвайки да иска това, което смята, че й принадлежи. 

Матиас Новоа е Хуан дел Монте, главният герой в "Наследството".

Даниел Елбитар дава живот на Педро дел Монте, той допълва любовния триъгълник със Сара и Хуан. "Той е очарователен злодей, женкар, харизматичен, ироничен, саркастичен. За да постигне целите си в историята, той е способен да направи всичко, дори да се бори с кръвния си брат".

Маурисио Енао е Матео дел Монте. 

Емануел Паломарес е Симон дел Монте. 

Хуан Пабло Хил допълва квинтета, влизайки в образа на Лукас дел Монте.

Мишел Рено не може да бъде по-щастлива. "Ще се влюбите във всеки един от братята дел Монте. Не знаете колко съм развълнувана. "Наследството" се оказва грандиозна продукция. Снимките, локациите, пейзажите, конете, главните мъже, жените са зрелищни, историите... Супер развълнувана съм, обичам героинята си", споделя мексиканската актриса.

Елисабет Алварес, Хулиан Хил, Рафаел Инклан, Ана Чиокети, Серхио Басанес, Паулина Матос, Хуан Карлос Барето, Роберто Бландон, Тиаре Сканда, Вероника Хаспеадо, Амаранта Руис, Глория Аура и Диего де Ерисе допълват актьорския състав на теленовелата.

Заглавната песен ще се изпълнява от Анхела Агилар. Темата в края на епизода ще се пее от Мишел Рено.

"Борбено сърце" (Corazón Guerrero)

В търсене на справедливост трима братя ще открият силата на истинската любов.

"Борбено сърце" (Corazón Guerrero) разказва историята на братята Хесус (Гонсало Гарсия Виванко), Дамян (Родриго Гирао) и Самуел (Кристиан де ла Кампа), които, когато баща им умира, са разделени и дадени за осиновяване на различни семейства. След известно време Хесус успява да се събере отново с братята си и пред гроба на баща си те се кълнат да накажат Аугусто Руис Монталво (Диего Оливера), който съсипа семейството им. 

В главните женски роли са Алехандра Еспиноса, за която това е първа главна роля, и Ока Хинер. Алтаир Харабо влиза в характерния за нея образ на злодейката.

Участват още Габи Спаник, Едуардо Янес, Ана Мартин, Наталия Есперон, Сабин Мусие, Рене Касадос, Джошуа Гутиерес, Мануел Охеда, Таня Васкес, Сиан Чионг, Алейда Нуньес и др.

Теленовелата ще има 120 епизода.

Заглавната песен ще се изпълнява от Енрике Иглесиас.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Тази вечер в "Опасно изкушение" (30 март)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (30 март) в следващия епизод на турския сериал "Опасно изкушение", излъчващ се от понеделник до сряда 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Лила заявява на Ийт, че повече няма да я види и ще накара баща ѝ да я прати в чужбина. Той признава, че много я обича, но между тях няма как да се получи заради бедността му. Лила го прегръща и двамата се целуват.

Шахика пита Халит дали мястото ѝ е до него, защото той все я забравя. Халит отговаря, че ще се справят със ситуацията.

Ендер е решена да разобличи Шахика. Йълдъз иска да знае какво е открила, но Ендер отказва да й каже преди да е сигурна.

Шахика упреква Зехра, задето пречи на Халит да вземе бебето.

Ийт настоява Лила да не казва на баща си за тяхната връзка.

Лейля се опитва да разкаже на Кая историята си, но е много притеснена.

Йълдъз придружава Зехра, която има уговорено телевизионно интервю.

Шахика разпитва Ийт за връзката му с Лила. Той отвръща, че не може да установи отношения с дъщерята на Халит.

Шахика заблуждава Ийт, че е много близо до това да открие кой е баща му.

Зехра участва във фолклорно предаване. Вместо да говорят за книгата обаче в студиото се появява фолклорен ансамбъл. Всички започват да танцуват народни танци. Йълдъз и Зехра се включват. 

Халит гледа предаването и е бесен.

Ендер се среща с евентуалния спонсор на Шахика, който е меценат.

Халит вдига скандал на Зехра и Йълдъз заради гюбеците, които са хвърляли по телевизията.

Джанер и Емир разпитват Лейля за връзката между нея и Кая. 

Ендер се появява в офиса и моли брат си да поговорят, тъй като съмненията ѝ са се увеличили.

Зехра се прибира вкъщи, а Шахика започва да я критикува.

Ендер приема да говори с Лейля и започва да я разпитва за роднините на баща им. След разговора между двете Ендер си затвърждава мнението, че момичето е измамница.

Акън информира Зехра, че въпреки излагацията второто издание на книгата ѝ е разпродадено.

Ийт среща Ендер пред училището на Ерим. 

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Наз Елмас гостува във "Всичко за брака"

Поредна звезда на турското кино ще гостува във "Всичко за брака" (Evlilik Hakkında Her Şey)! Със специално участие в предстоящите епизоди от драмата, излъчваща се всеки вторник по турската FOX, предстои да гледаме Наз Елмас.

38-годишната Наз е подписала договор за участие във "Всичко за брака" с продуцентската компания, снимаща сериала - MF Yapım. В новите му серии тя ще се превъплъти в образа на адвокат Ханде Яман - бившата съпруга на героя Ефе (Баръш Кълъч), и ще размести пластовете в сюжетното развитие. 

Наз Елмас е известна в Турция с ролите си в сериалите "Юнска нощ" (Haziran Gecesi), "Доктори" (Doktorlar) и "Милост" (Merhamet). Последната ѝ изява на телевизионния екран бе отпреди две години и половина в криминалната драма "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Седа Бакан очаква второ дете

Седа Бакан е бременна! Изключително популярната турска актриса, която в България познаваме с ролите ѝ в драмите "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) и "Доктор чудо" (Mucize Doktor), е в очакване на второто си дете. Известен е и полът му...

36-годишната Седа отдавна не е присъствала на медийни събития и не е попадала под обективите на журналистите. Напълняването ѝ, което си личи по споделяните от нея фотоси в социалните мрежи, обаче не убегна от вниманието на феновете ѝ. Не закъсня и добрата новина за втората бременност на Бакан. Актрисата обяви лично, че очаква второ дете, както и неговият пол - момиченце. В момента тече четвъртият месец от бременността ѝ.

Седа Бакан е омъжена за турския музикант Али Ерел от 2014-а година. Преди три години - през лятото на 2019-а, се роди тяхното първородно дете - дъщеря им Лейля.

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Дилара Аксюек се завръща на екран

Ново силно попълнение в каста на "Баща" (Baba)! В семейната драма, излъчваща се всяка вторник вечер по турската ShowTV и получила наскоро зелена светлина да продължи с нов сезон и през есента, влиза известната турска актриса Дилара Аксюек.

34-годишната Дилара, позната у нас от "Милост" (Merhamet), "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin), е подписала договор за участие в "Баща" с Ay Yapım - продуцентската компания, заставаща зад реализацията на сериала. В новите му епизоди Аксюек ще се превъплъти в образа на новата героиня Елиф, чийто път ще се пресече с този на главния герой Кадир (Толга Саръташ).

Напомняме, че последните изяви на Дилара Аксюек бяха от 2020 г. в криминалето "Повреда" (Arıza), в което също си партнира с Толга Саръташ, и от 2021 г. в лятната романтична комедия "Основен проблем" (Baş Belası). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Аслъ Енвер и Еда Едже се договориха с Disney Plus

Поредни две звезди влизат в редиците на Disney Plus - новата дигитална платформа за развлекателно съдържание, излизаща това лято на турския медиен пазар. Кои две актриси се присъединяват към плеядата от знаменитости, които предстои да гледаме в нови интернет-сериали - като Халит Ергенч, Джансу Дере, Джан Яман, Арас Булут Ийнемли, Пънар Дениз, Ханде Ерчел, Демет Йоздемир и Бурак Дениз?

Да участват в нови интернет-сериали на Disney Plus, са се съгласили Аслъ Енвер и Еда Едже. За момента няма други подробности, свързани с конкретните проекти, които ще оглавят на дигиталната сцена. 

31-годишната Еда Едже в момента гледаме в България в епизодите на драмата "Опасно изкушение" (Yasak Elma) по БТВ. Нейното участие в нейния най-нов 5-ти сезон продължава и до настоящия момент в Турция. 37-годишната Аслъ пък сме гледали у нас в "Мечтатели" (Kavak Yelleri), "Тайни" (Kayıp) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin). За последно тя се снима във "Вавилон" (Babil) през 2020 г.

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Шериф Ерол напуска "Момичето на прозореца"

Ключова раздяла в екипа на "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız)! Един от актьорите, изпълнявал ключова роля в хитовата психологическа драма, излъчваща се всеки вторник по турския KanalD, напуска каста ѝ. Кой е той?

Шериф Ерол преустанови участието си в "Момичето на прозореца". Договорът на 58-годишния актьор, познат в България с ролята си в социалната драма "Една жена" (Kadın), с продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Camdaki Kız" - OGM Pictures, е изтекъл. Последната серия с участието на Шериф бе №36, излъчена миналия четвъртък в Турция. Героят на Ерол - Адил, бе изваден от историята по нуждите на сценария, умирайки.

В "Момичето на прозореца" Шериф Ерол се превъплъщаваше в образа на баща на главната героиня Налян (Бурджу Бириджик).

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Гьокче Бахадър става рекламно лице на сладолед

Гьокче Бахадър се намира в един от най-натоварените периоди в актьорската си кариера, а и в личен план. Турската актриса, добила световна слава с ролите си в "Листопад" (Yaprak Dökümü) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), в момента се снима в телевизионния сериал "Всичко за брака" (Evlilik Hakkında Her Şey), а много скоро предстои да се завърне и на сета на интернет-сериала "Клуб" (Kulüp), за да заснеме втория му сезон. Преди месец тя се омъжи, а сега на дневен ред пред нея стои и изявата ѝ като рекламно лице на световноизвестна марка сладоледи.

40-годишната Гьокче предстои да рекламира добре познатата и любима марка луксозни сладоледи Carte d'Or. Бахадър става първото рекламно лице на компанията от Турция. В медийното пространство вече изтекоха първите кадри от рекламната фотосесия на Бахадър за сладоледите, а много скоро ще се завъртят и рекламните им клипове с нейно участие. 

"Много съм щастлива, че имам възможността да застана с лицето си зад моя толкова любима марка", сподели Гьокче Бахадър във връзка с новия си ангажимент. 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Хатидже Шендил, Сера Кутлубей и Исмаил Демирджи в нов сериал

Нов сериал със звезден актьорски състав се подготвя за излъчване в турския телевизионен ефир! "Враг на вратата ми" (Kapımdaki Düşman) е заглавието на драмата, която ще стартира по турската FOX. Все още не е известно дали премиерата ще е тази пролет или на есен, но за сметка на това е известен актьорският ѝ състав.

Зад реализацията на "Враг на вратата ми" ще застане продуцентската компания Med Yapım. Да участват в сериала с главни роли, са се съгласили четирима от най-известните турски артисти - Хатидже Шендил ("Черни планини", "Дила" и "Част от мен"), Исмаил Демирджи ("Великолепният век: Кьосем" и "Ирония на съдбата"), Сера Кутлуб
ей ("Семейни тайни", "Безмилостен град" и "Вятърничав") и Перихан Саваш. Режисурата на "Kapımdaki Düşman" ще поеме Мурат Йозтюрк, известен до момента с работата си по "Домът, в който си роден, е твоята съдба", "Опасно изкушение" и "Любов, логика, отмъщение". 

Напомняме, че последните професионални изяви на актьорите, които ще участват във "Враг на вратата ми", бяха както следва: на Хатидже Шендил в "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu); на Исмаил Демирджи в "Лъжците и свещите" (Yalancılar ve Mumları); на Сера Кутлубей във "Вятърничав" (Hercai); и на Перихан Саваш в "Чуждата" (Elkızı).

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Хоакин Ферейра за тайните в "Съдбата на Лоли", за това какви жени харесва и дали съжалява за миналото си на

Аржентинец, бивш футболист, разбивач на женски сърца.

Хоакин Ферейра става известен с ролята си на Потро в успешния сериал на Netflix "Клуб на гарвани" (Club de cuervos). След това се снима в теленовели, сред които "Пакита от квартала", "Трите Милагрос", "Доня Флор и двамата й съпрузи" и "Съдбата на Лоли". В момента се снима в сериала "Медуза" (Medusa) за ParamountPlusLA.

- Кой е Хоакин Ферейра?
- Хоакин Ферейра е младеж, влюбен в живота, в изкуството и в професията си.

- Какво те привлече в теленовелата "Съдбата на Лоли"?
- Много ми хареса моят герой Октавио. Има драматична нишка в историята му, той никога не е искал да има семейство, но след срещата с Ники се променя напълно. 

- В състава има актьори от различна националност. Как се напаснахте?
- Беше невероятно. Снимките протекоха насред пандемията, това ни помогна да създадем много хубава връзка помежду ни. Има много добри актьори, забавлявахме се много и импровизирахме много. Направиха героя ми аржентинец, бях се явил на кастинга за роля на мексиканец, но решиха да играя аржентинец, а да импровизирам като аржентинец, какъвто съм, ми се получава много по-лесно. Беше забавно, защото не казвахме нищо от сценария, а само импровизирахме. Екипът си умираше от смях.

- Какви бяха отношенията ви със Силвия Наваро?
- Направихме страхотен клик. Тя е невероятна на снимачната площадка и извън нея. С нея се забавлявахме най-много и не спирахме да импровизираме.

- Октавио промени ли те по някакъв начин?
- Уф, говорил съм с различни актьори по този въпрос и има герои, които те докосват и променят живота ти. Случи ми се нещо подобно с Октавио. Мисля, че започва да ми се иска да имам свое семейство. 

- Каква жена търсиш?
- Нямам точен модел, предпочитам животът да ме изненада, но да е добър човек и да е забавна.

- "Клуб на гарвани" бележи преди и след в кариерата ти. Какво означаваше за теб този сериал и как стигна до него?
- Този сериал ме направи известен по целия свят. Даде ми възможност да работя повече, да покажа страстта си и да ме познават повече. Тъкмо бях завършил актьорско майсторство, играх в една пиеса и разбрах от един приятел, че има кастинг за ролята на Потро в "Клуб на гарвани". Направих го и ми казаха, че го правя много добре, така получих ролята.

- Какви страсти имаш?
- Основната ми страст е актьорството, след това изкуството. Третата е да пътувам, а ако е възможно, с мотор. Обожавам да пътувам с мотор.

- Разкажи ни за себе си преди да станеш актьор...
- Учих актьорско майсторство, занимавах се с много неща: учих четири специалности: изобразително изкуство, графичен дизайн, архитектура и реклама. Междувременно винаги работих. Бях промоутър на пожарогасители, продавач на застраховки, градинар и спасител на басейн, учител, графичен дизайнер на вестник, модел, имах свое студио за графичен дизайн и реклама, суши ресторант и последната ми работа координатор по търговски маркетинг в мултинационална компания. В същото време играех футбол и след това ръгби професионално. Всичко това беше част от моя път, винаги съм търсил нещо, което обичам да правя, страст. След като не открих истинска любов във всички тези преживявания, напуснах страната си. Освободих се от социалните предразсъдъци и случайно открих две страсти – актьорството и рисуването. Сега живея от това, което обичам, аз съм актьор и пластичен художник. Избирам да прекарвам времето си, правейки това, което ми харесва, и нищо друго. Вярвам, че ми предстои дълъг път и много преживявания. Но не мисля да се отказвам от изкуството по никаква причина.

- Кога и как се появи вариантът да се посветиш на актьорството?
- След като успях да премахна няколко слоя его от себе си. Станах много по-близо до това, което съм в действителност. Спрях да мисля, че трябва да съм студент в костюм, с "прилична" работа и да печеля добра заплата, за да покажа на всички, че съм "успешен", "почетен гражданин". Има хора, които може би по-бързо се отървават от това, и други, които никога не опитват. Трябваше да избягам от страната си, от хората си и само така можех да свърша истинска работа по самоанализ и да се доближа до истинската си същност. Когато успях да разбера това, всичко се случи от само себе си. Една дама на улицата ми предложи да направя реклама, режисьорите на тази реклама ми препоръчаха място, където да уча актьорско майсторство, учител ми предложи да вляза в известна академия за сценични изкуства в Мексико. След три кастинга получих стипендия, за да уча 3 години, 12 часа на ден, от понеделник до събота. След две години усетих, че съм готов да изляза на сета и си тръгнах. Всичко се случи магически. Но нищо от това нямаше да се случи, ако не се познавах, преди да изляза да се боря със света. Защото няма за какво да се борим, всичко е там за нас, само че понякога не можем да го видим.

- Смяташ ли, че това е професията, на която ще посветиш остатъка от живота си?
- Не знам. Обичам актьорството и рисуването, за щастие мога да живея от това. Но пътят е дълъг, никога не се знае. Предпочитам да оставя живота да ме изненада.

- Съжаляваш ли за миналото си като порноактьор?
- Не съжалявам за абсолютно нищо. Помогна ми в кариерата, да плащам за обучението си, така че това е тема, която не обичам да засягам, защото това не съм аз, тогава бях много млад, бях новодошъл тук, малко изгубен в живота, но имах за цел актьорството и това ми помогна да си платя следването, няма да го отрека и това е работа като всяка друга, правиш каквото можеш.

- Виждали сме те в няколко фотосесии и имаш душа на модел. Харесва ли ти или е просто нещо, което правиш, за да популяризираш работата си като актьор? 
- Правя го, за да подобря работата си като актьор и да мога да живея от това, което ме прави щастлив.

- Когато не рисуваш или не играеш... какво правиш? 
- Споделям моменти с моите хора. Пътувам сам или с придружител, по възможност с мотоциклет. Обичам спорта и семейството ми.

Говорейки за спорт, какво тренираш? Имаш много хубава и тренирана физика...
- Нямам особена рутина, не обичам да се затварям във фитнес залите. Обикновено тичам от вкъщи до парка и там измислям рутината. Съчетавам различни упражнения. 

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара