"Седем" 10 април 2022


Време е за нашия обзор на новините – “Седем”! Тази седмица по изключение статията излиза в понеделник.

И тази седмица беше интересно в нашият YouTube канал! Можете да се абонирате за него от тук!

Новият график на качване влиза в сила няколко седмици преди края на пролетния сезон и началото на лятото. Новите клипове вече ще намирате всяка събота и неделя от 20.00 часа, като през лятото ще имаме по един на седмица, само в събота.


Тази събота в новия епизод на HristovShow ще ви покажа кой е Борислав Михайлов и защо толкова много напира да е шеф на БФС.


В неделя вечерта пък пуснахме новия епизод на "Паранормални явления", в който ви разказвам необикновената история на Близначките Полък. Изгледайте видеото, за да разберете наистина ли се прераждат или цялата история е просто една измислица на родителите им.

Както знаете плановете ни за канала са големи и по-голямата част от усилията ни са насочени там. От следващия епизод на HristovShow ще видите лека промяна в дизайна на виртуалното студио, където се снима.

До края на пролетния сезон ще гледате епизоди от три поредици. Последният епизод на HristovShow ще бъде на 14 май, като при него това няма да е финал на сезона. Поради актуалността на поредицата нов епизод може да излезе по всяко време, ако има подходяща гореща тема за него, така че вероятно ще има и епизоди през лятото.

Страшните истории в "Паранормални явления" също продължават, като послендият епизод е планиран за 29 май. До тогава предстоят цели 7 епизода от поредицата.

Третата поредица, чийто първи сезон посветен на различните празници в календара - 20 ФАКТА за... ще приключи на 21 май с епизод посветен на празника на буквите. Поредицата ще има нов сезон, който ще бъде на различна тематика в началото на 2023-та година. 

За лятото, когато неделните епизоди излизат в почивка сме ви подготвили една напълно нова за канала поредица, но все още не мога да ви разкрия подробности.


С технологични обновления, още по-голяма динамика и много новости Bulgaria ON AIR изненада зрителите. От днес телевизията е с нова визуална идентичност и обновено студио, в което лицата на телевизията продължават да дискутират темите, които вълнуват обществото, предоставяйки всички гледни точки.


Новият латино сериал „Братството“, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини стартира по БНТ 1 от 4 април.


След осем незабравими сезона, уникалното за българския телевизионен ефир музикално шоу “Гласът на България” по bTV, отново се впуска в търсене на музикални таланти. Записванията за кастингите за новия, девети сезон вече текат, а датите и локациите можете да намерите тук!


Телевизионния сезон е все по-близо до края си и е крайно време да споделя с вас моето лично мнение за новото риалити на bTV - "Ергенът".


Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която придоби правата за телевизионно излъчване на сериала и филма „Слуга на народа“, с които Володомир Зеленски успя да спечели президентските избори в Украйна през 2019 г. Дали това е част от пропагандата оставям на вас да прецените, а цялата статия можете да намерите тук!


Стартира bTV SPORT! Не! Това не е нов канал, а дигитална платформа. Новини от българския и световния спорт, най-големите спортни събития, срещи със суперзвезди и видео подкасти ще бъдат в основата на новата платформа в дигиталното портфолио на медията - bTV SPORT.bg


Една от водещите печатни медии в България – вестник „Телеграф“, стартира ново приложение – подарък за своята аудитория. „Златно време“ ще излиза всеки четвъртък в 16 страници като част от вестника. 


Новата бразилска теленовела "Майчина любов" (Amor de Mãe) завладява българския ефир от 25 април (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 18:00 до 19:00 ч. с повторения на следващия ден от 11:30 до 12:30 ч. по bTV Lady. 

Продължават и изданията на новата рубрика "Новините от сериалите".

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара