Актуално по ТВ на 11 април

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Валентина се завърна с бодро накуцване в Червения отбор, но пестеше сили чак до вечерята. Оранжевите – Николай и Денислав поведоха отборите си през лабиринта на дневното състезание и през вечерната резервация, на която Анелия направи множество грешки и те костваха нейното място в кулинарната надпревара.
В първата част от ожесточената битка Николай и Денислав сформираха сами отборите си и водеха „слепите“ си състезатели през трасе със серия препятствия. Победата на Николай и неговите верни играчи му гарантира предимството да избере ястието, което да приготви. Второ действие на кой е по-добрият готвач продължи в кухнята, където този път ключовата преднина се падна на Денислав.

На вечерята Денислав реши да поведе бившия си Червен отбор, а Николай гордо застана начело на Сините си съотборници. Николай спечели Камен на своя страна и Синият отбор показа взаимност и мотивация в кухнята. Напрежението при Червените, създадено от Денислав, изкара Анелия извън кондицията и тя започна да върви стремглаво надолу, което по-късно доведе до нейното напускане на Hell’s Kitchen. Хаотичните лидерски разпоредби и грубото крещене на Денислав ескалираха и шеф Ангелов изгони отбора от ресторанта си. С трима играчи по-малко Сините издухаха Червените и за пръв път от много време насам издадоха всички поръчки за резервациите си.

Кой отбор ще е победител в дневното предизвикателство? Валентина отново ли ще приложи немските методи в Червената кухня? Докъде ще стигне неразбирателството между Янита и Валентина? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Тринадесети сезон на „Военни престъпления: Лос Анжелис“ с премиера на 14 април от 21:00 по AXN! 

Тринадесети сезон на едно от разклоненията на франчайза „Военни престъпления: Лос Анжелис“ е с премиера този четвъртък от 21:00 по AXN. В главните роли вече тринадесет години са Крис О‘Донъл и LL Cool J - специален агент "Джи" Калън - хамелеон, изключително добър в работата под прикритие, който се превръща в когото трябва, за да проникне в престъпния подземен свят и партньорът му - специален агент Сам Хана, бивш тюлен от ВМС на САЩ, който е участвал във военни действия в Афганистан и в Ирак. „Военни престъпления: Лос Анжелис“ е военна драма за света на високите залози на подразделение на NCIS, което се занимава със залавянето на най-опасните и неуловими престъпници, които представляват заплаха за сигурността на нацията. Приемайки фалшиви самоличности и с помощта на най-модерните технологии, този екип от добре обучени агенти, влиза под дълбоко прикритие, за да постигне целите си.

Платформата DogsАndCats.bg се присъединява към инициативата „Време за надежда“

Платформата DogsAndCats.bg, част от медийната и технологична компания Нет Инфо, се включва в кампанията на водещите на Прогнозата за времето на NOVA „Време за надежда“. Освен в ефир, благородната кауза вече има свое специално място в интернет пространството, за да даде допълнителнa гласност на проблема и да помогне за увеличаване на броя на успешните осиновявания на бездомни животни.

Категорията на уебсайта ще събира на едно място историите и начините за осиновяване на кучетата в инициативата „Време за надежда“, които водещите на Прогнозата за времето представят всеки петък в централната емисия новини на NOVA. В нея ще може да бъде открита информация и за други кучета и котки, които търсят своя нов дом и грижовни стопани.

Целта на секцията е да се превърне в уютно онлайн място, където повече животни ще получат шанса да намерят своето ново любящо семейство. В сайта, който събира на едно място качествено и достоверно съдържание за всички настоящи и бъдещи собственици на кучета и котки, могат да бъдат намерени още истории за успешни осиновявания, както и полезна информация за бездомни животни.

Леден душ охлажда страстите в „Един за друг“

През изминалата седмица дамите се изправиха пред някои от най-големите си страхове, мъжете доказваха, че обръщат внимание на външния вид на половинките си, а за финал партия шах промени отношенията между двойките в „Един за друг“. След изпитанията в най-романтичното риалити двойките останаха в непроменен състав, а начело в седмичното класиране застанаха Теодора и Генади. На последното девето място останаха Мария и Виолин.

Тази вечер състезанието продължава със забавно мъжко изпитание, което ще подейства като студен душ на двойките. Силният пол ще разчита на спокойна ръка, здрави нерви и концентриран ум. Всеки от тях ще трябва да преодолее осеяно с препятствия трасе, обсипвайки половинката си с комплименти. Всяка грешка ще донесе неочаквано напрежение за мъжете и леден душ за половинките им.

Коя част от изпитанието ще бъде по-лесна за преодоляване на мъжете? Кои ще бъдат най-колоритните комплименти и ще се окаже ли, че сред мъжете има скрити поети? Какви предизвикателства предстоят още тази седмица? И коя двойка ще се окаже на дъното на класацията?

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара