Актуално по ТВ на 10 април

Концерт на Андреа Бочели от Сентръл Парк по БНТ 1

На 10 април (неделя), веднага след късната емисия новини „По света и у нас“, БНТ 1 ще излъчи концерта на Андреа Бочели от Сентрал Парк.

Концертът на големия италиански оперен певец Андреа Бочели в Сентръл Парк (Ню Йорк) се е състоял през 2011 г. на открита сцена със симфоничен оркестър и със специалното участие на Тони Бенет, Крис Боти и други.

По повод на концерта си, Андреа Бочели споделя: „Не мога да не се усмихна, когато си мисля за предстоящия концерт в Сентръл Парк. Това беше мечтата на баща ми и баща ми беше прав, защото моят артистичен път щеше да бъде съвсем различен без силната и искрена прегръдка на този необикновен град, където всичко е възможно, дори когато изглежда невъзможно."

Гледайте концерта на Андреа Бочели от Сентръл Парк на 10 април (неделя) по БНТ 1, веднага след късна емисия новини „По света и у нас“

Детски телевизионен куклен сериал "Благуните" по БНТ 2

Всяка неделя от 11:00 ч., БНТ 2 излъчва детски телевизионен куклен сериал „Благуните“.

„Благуните“ е първият български, изцяло куклен театър. Предназначен е за деца в предучилищна възраст, но привлича погледа и на техните родители. Всеки един от епизодите разказва различна история, съпроводена с няколко бързо запомнящи се песнички, които учат децата да бъдат по-добри, забавлява ги, образова ги и носи ясно нравствено послание. Основните персонажи са две човекоподобни горски същества – Благуни, три духчета и чичо Боб, който е бобър. Всички те притежават човешки качества. Благуните са деца – наивни и чисти, обичащи игрите и търсещи познания.

Автори на музиката са Александър Дойчев и Димо Стоянов. Оператор е Стефан Куцаров. Сценарий и режисура Илиян Илиев.

Гледайте сериала „Благуните“ на 10 април (събота) от 11:00 ч. по БНТ 2

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара