Една история след която ще повярвате в прераждането - Близначките Полък (ВИДЕО)


Семейство Полък - Джон и Флорънс се запознават в началото на 40-те години на миналия век. Те притежават компания, която доставя селскостопански продукти. През 1946 г. в семейството се ражда първото дете - момиче на име Джоана, а пет години по-късно се ражда нейната сестра Жаклин.

Сестрите се разбирали отлично помежду си. Те обичали да играят заедно, да се обличат в костюми, да правят представления. Но най-много им харесало да правят нови прически на татко. Момичетата израснали в къща, пълна с любов.

Веднъж, когато малката дъщеря била на три години, тя пада по стълбите и се наранява. От падането й остава белег на челото. Джоана също имала отличителна черта - голямо родилно петно.

Когато Джоана се научила да изговаря по-дълги изречения, тя често повтаряла фразата «Аз никога няма да стана голяма жена». Родителите им отдавали това на детската глупост, но както се оказва после Джоана била напълно права.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара