Новините от сериалите - трето издание (11 - 17 април 2022-а година)


Махсун Кърмъзъгюл се развежда


Махсун Кърмъзъгюл се развежда! Един от най-известните турски актьори и певци, когото в България сме гледали в драмата "Щастливи заедно" (Aşka Sürgün), слага край на брака си със съпругата си Едже Бинай, след като ѝ изневери. 

53-годишният Махсун, познат още от касовия игрален филм "Чудо" (Mucize), се разведе по взаимно съгласие със съпругата си. Наскоро в медийното пространство бяха разпространени кадри на Кърмъзъгюл, заснети от самия него, на които демонстрира интимност с друга жена. Снимките скандализираха обществеността, а реакция от страна на Едже Бинай не закъсня и тя подаде молба за развод. 

Махсун Кърмъзъгюл и Едже Бинай се венчаха преди шест години - през 2016-а. Плод на любовта им е дъщеря им Лавиня, чието попечителство след развода остава в майката.

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Исмаил Еге Шашмаз ще играе покойна турска рок-звезда


Исмаил Еге Шашмаз предстои да направи дебюта си на голям екран! Един от най-известните млади турски актьори, добил широка популярност благодарение на участието си в тийн-драмата "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken) през 2013 г., ще се превъплъти в образа на покойна турска рок-звезда.

28-годишният Исмаил Еге, чиято последна изява бе в провалилия се сериал от есента на 2021 г. "Чуждата" (Elkızı), ще вдъхне живот на Баръш Акарсу - много популярен в Турция рок-изпълнител, загубил живота си на едва 28 години през 2007-а след трагична автомобилна катастрофа. За ролята си в биографичния филм Шашмаз вече е пуснал дълга коса и взима интензивни уроци по пеене и свирене на китара, за да влезе в образ възможно най-автентично. 

Исмаил Еге Шашмаз е известен още в Турция с участията си в "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) и "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Биранд Тунджа с предложение за участие в хитов италиански сериал


Биранд Тунджа излиза на международната сцена! Турският актьор, когото в България сме гледали в романтичните комедии "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş), е получил предложение за участие в хитов италиански сериал.

31-годишният Биранд, чиято последна актьорска изява бе от лятото на 2021-а година в телевизионния филм "Поне любов да има" (Aşk Oluversin Gari), се е харесал на италианския режисьор Габриеле Мучино, който снима комедийния сериал "Няма друго място като вкъщи" (A Casa Tutti Bene/There's No Place Like Home). Получилият оферта да се снима в новите му епизоди Тунджа все още обмисля какъв отговор да даде, тъй като в същото време преговаря за участия и в нови проекти в родната си Турция.

Биранд Тунджа е известен още с изявите си в историческите сериали "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul), "Юнус Емре" (Yunus Emre) и "Мехметчик" (Mehmetçik Kut'ül Amare). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Джансу Туман влиза в "Алп Арслан"


Ново силно попълнение в каста на "Алп Арслан" (Alp Arslan)! Към екипа на хитовата историческа драма на TRT1, оглавяваща рейтинг-класацията всеки понеделник вече година и половина, се присъединява актрисата Джансу Туман.

28-годишната Джансу е подписала договор за участие в "Алп Арслан" с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на сериала - Akli Film. В новите епизоди от хита Туман, която е позната на българските зрители с изявите си в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Обещание" (Yemin), ще се превъплъти в образа на Айсу хатун. 

Междувременно стана официално известно, че "Алп Арслан", оглавяван от Баръш Ардуч и Фахрие Евджен, ще бъде подновен с трети сезон на есен. Вторият ще завърши след шест седмици в 61-ви епизод - по план на 23 май (понеделник). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Илайда Алишан, Бурак Йорук, Зейнеп Канконде и Джерен Ташчъ в "Един летен сериал"


Нов летен сериал от сценариста на "Любов на показ" (Afili Aşk)! Баръш Ердоан, написал най-гледания летен сериал за 2019 г. в Турция, отново ще работи в сътрудничество с KanalD това лято по проект с нестандартно заглавие - "Един летен сериал" (Bir Yaz Dizisi), и силен актьорски състав.

"Един летен сериал" ще бъде вътрешна продукция на KanalD, която рестартира своята компания D Productions след няколко годишна пауза. Да участват в новия летен сериал, са се съгласили едни от най-популярните турски актьори - Илайда Алишан, Бурак Йорук ("Бараж"), Зейнеп Канконде ("Тайни") и Джерен Ташчъ ("Стая 309" и "Свободен дух"). С ключови роли ще видим още Халил Ибрахим Курум, Илкин Тюфекчи и Хазал Бенли. 

Режисьор на "Bir Yaz Dizisi" ще бъде Сердар Гьозелекли. 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Атакан Хошгьорен оглавява нов летен сериал


Един по един биват обявявани новите летни сериали в Турция. Сред тях е проект със заглавие "Огънят в нас" (İçimizdeki Ateş), като е известен актьорът, който ще изпълни главната мъжка роля в него, и каналът, по който ще се излъчва.

Fabrika Yapım е продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Огънят в нас". Да оглави сериала, е приел младият актьор Атакан Хошгьорен, който доби широка популярност в южната ни съседка след участията си в заглавия като "4N1K: Първа любов" (4N1K İlk Aşk) и "Нападател" (Akıncı). Новата лятна драма ще се излъчва в ефира на турската ATV, като ще бъде режисирана от Мурат Онбул.

Последната изява на 22-годишният Атакан Хошгьорен бе в провалилата се драма от есента на 2021-а година "Давам ти дума" (Sana Söz). 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Мерт Язъджъоулу в нов интернет-сериал


Поредна турска звезда влиза в редиците на новата дигитална платформа за развлекателно съдържание Disney Plus. Мерт Язъджъоулу, познат на българските зрители от "Черна роза" и "Всяка твоя сълза", предстои да вземе участие в неин нов интернет-сериал.

28-годишният Мерт се е споразумял с Disney Plus да се снима в новия ѝ проект с работно заглавие "Ру" (Ru). Той ще се снима в турския град Урла, намиращ се в близост до Измир, и ще бъде под режисурата на Бахадър Караташ. 

Напомняме, че последната изява на Мерт Язъджъоулу бе в друг интернет-сериал - "Време за смърт" (Ölüm Zamanı), на Exxen. Актьорът доби международна слава и благодарение на участието си в "Любов 101" (Aşk 101) на Netflix. Следващата спирка в кариерата му, изглежда, отново ще е на дигитален екран, този път на Disney Plus, чийто старт в Турция е насрочен за 14-ти юни. 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Джемре Байсел и Бурак Челик в нов летен сериал


Джемре Байсел предстои да се снима в летен сериал за втора поредна година. Младата актриса събра голяма популярност с главната си роля в романтичната комедия "Игра на късмет" (Baht Oyunu) през лятото на миналата 2021-а година, като се готви да щурмува турския телевизионен ефир и това лято.

23-годишната Джемре е подписала договор с продуцентска компания Gold Film да се снима в новия ѝ летен сериал "По-красива от теб" (Senden Daha Güzel). Главната мъжка роля в него ще изпълни не по-малко популярният и харесван Бурак Челик, известен в България с изявата си в "Черна роза" (Karagül), a в Турция и с тази в "Основателя Осман" (Kuruluş Osman).

Режисьор на "По-красива от теб" ще бъде Дениз Колош, а сценарист - Айше Юнер Кутлу, писала сценария на най-гледания летен сериал за 2020-а година "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı). Все още не е известно по коя телевизия ще се излъчва проектът. 

Материал на „СЕРИАЛИ в България“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара