Актуално по ТВ на 18 април 2022


Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Тази вечер Hell’s Kitchen България започна с провала на Виктория в сладкарството, който й гарантира оранжевата престилка, продължи с дневен двубой и приключи с ожесточена битка за оцеляване на вечерната резервация. По време на номинациите шеф Ангелов изненада всички с изгонването на играч от Синия отбор- Артур.

На Цветница двете Оранжеви - Елена и Виктория влязоха в елиминационен дуел, като предизвикателството включваше кутия на тайните, подкрепа от приятел, игра на асоциации и чак след това готвене. Липсата на ентусиазъм и борбен дух на Виктория си проличаха в ястието й и Елена получи безапелационно победата и предимството да избере кой отбор да поведе на вечерята.

Елена остана вярна на Червените, а Виктория застана начело на Синия отбор. Поради подозренията на Виктория за саботаж от страна на Денислав, тя бързо го отпрати в общежитието. Сините обаче водеха Червения си лидер към сигурен провал с поредицата от груби грешки и загубата на самообладание на Артур, което му коства куртката на номинациите. Търпението на шеф Ангелов се изчерпа и печките в Синята кухня бяха загасени, докато Червените вървяха устремено към успеха и изпълниха всички поръчки.

Виктория ще успее ли да върне силния си дух? Какви дневни предизвикателства очакват готвачите? Кой предстои да отиде на номинации? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Започва последният сезон 5 на френския шпионски сериал "Отдел Фалшива самоличност" по БНТ 1

В четвъртък (21 април) от 22:00 ч., по БНТ 1 започна пети сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“, който всяка делнична вечер пренася зрителите в секретния свят на френските тайни служби. В предстоящите епизоди отново ще видим българско присъствие. Актьорът Башар Рахал ще се превъплати в ролята на Ахмед Юсуф, страховит военноначалник на хутите, с когото агента на Главната дирекция за външна сигурност договаря оръжие и по-точно последната версия на вируса „Водно конче“.

В пети сезон на „Отдел Фалшива самоличност“ директорът на вътрешната сигурност, поема управлението на Отдел, докато Мари-Жан тества уменията си за работа на терен в Египет. Генералната дирекция за външна сигурност предстои да бъде разтърсена от слухове за съдбата на Малотру: Наистина ли е мъртъв? Каква роля изиграват Генералната дирекция за външна сигурност и ЦРУ в това?

В „Отдел Фалшива самоличност“ генералната дирекция за външна сигурност сигурност "Отделът на легендите" управлява най-ценните членове на френските разузнавателни служби: тайните агенти. Прекарвайки продължително време във враждебни страни, тези оперативни служители имат задачата да идентифицират потенциални източници на разузнаване сред хората, с които влизат в контакт. Действайки „под прикритие“, под измислена самоличност, те живеят години наред в постоянно състояние на двойна идентичност, между привидно нормален живот и тяхната скрита разузнавателна дейност.

Гледайте „Отдел Фалшива самоличност“ всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1

Интелектуална и логически предизвикателна игра в „Един за друг“

Нови любопитни предизвикателства очакват участниците в епизодите на „Един за друг“ тази седмица по NOVA. В четвъртък от предаването си тръгнаха Мария и Виолин, а тази седмица две двойки ще се разделят с надпреварата. За момента най-застрашени от напускане са Гергана и Радослав, които заемат последното място във временното класиране с най-малък бюджет.

В епизода тази вечер предстои интелектуална и логически предизвикателна игра, която ще провери как мислят и реагират дамите, поставени под напрежение. Те ще трябва да запазят спокойствие и да проявят съобразителност и логическа мисъл. Дамите ще бъдат изправени пред препятствието да преодолеят лабиринт, разгадавайки следите, които са им оставени.

Мъжкото предизвикателство ще даде урок по психология и философия, а в играта за двойки ще изпрати участниците в бъдещето. С какви предизвикателства за ума и тялото ще се сблъскат още влюбените? Кои ще бъдат двете номинирани двойки, които ще се разделят с приключението в най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир?

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара