"Седем" 17 април 2022


Неделя вечерта е и е време за нашия обзор на новините – “Седем”!

Още една седмица отмина. Започваме с новите клипове в нашият разрастващ се YouTube канал.


В събота вечер публикувахме първото видео от новото виртуално студио. Смея да твърдя, че е едно от най-добрите до момента. Става въпрос за добрите и лошите страни на комунизма. Разглеждам и двете гледни точки. Вижте го тук!


В неделя вечер пък пуснахме новия епизод на поредицата "Паранормални явления", в който ви разказвам "Тъмната история на хотел Сесил".


Една от най-успешните италиански драматични поредици „Островът на Пиетро“ (L'isola di Pietro) завладява ефира на bTV. Хитовият сериал, който със старта си събира близо 5 милиона зрители пред екраните на италианския Canale 5, тръгва на 19 април (вторник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч. „Островът на Пиетро“ съчетава няколко от най-интересните за зрителите жанрове – драма, романтика, мистерия и крими, в което според италианските критици се крие и ключът към успеха й.



Премиерният за България сериал „Откраднати мечти“ ще развълнува зрителите на NOVA със силен и завладяващ сюжет от 18-и април. Новият драматичен разказ представя историята на брат и сестра, които са разкъсвани между два свята – този на улицата и този на богатството и охолството. Какво ни струва в действителност щастието и може ли силата на обичта и прошката да преодолеят миналото, ще разкрият епизодите на премиерната поредица всеки делничен ден от 17.00 ч.


ИТН номинира Мартин Карбовски за член на СЕМ, а той впоследствие отказа.


Появи се информация за „Дъ Шоуто“ – първокласен хумор, поднесен от най-добрите и любими комедийни актьори на поколения българи, очаква зрителите в новия забавен формат, който ще разтърси ефира на bTV от 2 май. Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков - Шайбата и Рада Кайрякова ще гарантират доброто настроение пред екраните под режисурата на Димитър Митовски. Мнозина сметнаха, че това е краят на Цитиридис.


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара