Актуално по ТВ на 2 април

Министър Драгомир Заков - гост в "Защо, г-н министър?" с Мария Цънцарова

Министър Драгомир Заков ще коментира актуалната тема за военна подкрепа на Украйна в предаването „Защо, господин министър?“ тази неделя, 3 април 2022 г. Водещата Мария Цънцарова и г-н Заков ще обсъдят искането на един от коалиционните партньори за решение за предоставяне на военно-техническа помощ на Украйна, на какъв етап са разговорите, каква помощ е възможно да бъде предоставена и какъв ефект произвежда темата върху коалиционните отношения.

Забавянето на производството на F-16, подготовката на пилотите, които ще ги управляват и предложението на Президента за закупуване на самолети на лизинг също ще бъдат теми в разговора на Мария Цънцарова с военния министър.
Какъв е планът за окомплектоване на многонационалната бойна група, от кои държави ще бъдат военнослужещите – министърът ще коментира и какви задачи ще изпълняват те.

Актуалната тема за приоритетите, които ще защитава Министерство на отбраната при актуализацията на бюджета ще бъде част от интервюто на Мария Цънцарова с военния министър.

Зрителите на bTV ще получат отговор и на въпросите какви са заплахите за България, които произтичат от войната, каква е ролята на руските шпиони и поведението на посланика на Русия в България.

Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на министъра на отбраната Драгомир Заков в предаването „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия новини на bTV тази неделя, 3 април 2022 г.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара