"Седем" 24 април 2022


Неделя вечер е и стана време за седмичния ни обзор на най-интересното от изминалата седмица.

По традиция започваме с акцентите от YouTube. Нашият канал TBC TV не спира да се разраства с всяка изминала седмица, за което искрено ви благодарим!


В събота вечер качихме специален епизод на поредицата "20 ФАКТА за Великден, които може пък и да не знаете". Проверете колко от тях сте знаели, като изгледате цялото видео.


Тази вечер, пък отново зарадвахме любителите на паранормалното с нов епизод на "Паранормални явления". В него ви разказвам историята на "Децата с черните очи". Изгледайте го, мисля, че ще ви бъде интересен!

Ако ви харесват тези клипове можете напълно безплатно да се абонирате за съдържанието на канала от тук!


В понеделник споделихме, че най-успешният американски ситком през последните няколко години – „Боб и Абишола“ (Bob Hearts Abishola), тръгва премиерно в ефира на bTV Comedy на 22 април (петък). Най-новият сериал на Чък Лори – създател на „Двама мъже и половина“ и „Теория за големия взрив“, ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч., като ще бъдат показвани по два епизода един след друг.



NOVA се похвалиха с убедителен резултат за старта на премиерния за България сериал „Слуга на народа“. Над 40% от зрителите в активна възраст (18-49 г.), изобщо гледали телевизия по това време, са проследили първите два епизода на комедийната поредица с участието на Володимир Зеленски снощи.


Представих ви и новото издание на рубриката "Моят коментар!", в което изразявам личното си мнение за новият сезон на Survivor: Скритият идол.


bTV Lady ще зарадва феновете на латиноамериканските сериали с поредно премиерно заглавие в програмата си. Вълнуващата бразилска теленовела „Майчина любов“ (Amor de Mãe), отличена с над 10 награди в различни категории, сред които за най-добър сериал и за най-добри актьори в главна роля, тръгва в ефира на дамския канал от 25 април (понеделник). Епизодите ще се излъчват всеки делник от 18:00 ч. и обещават да завладеят зрителите с вълнуваща сюжетна линия и първокласен актьорски състав.

Един от най-обещаващите млади турски актьори - Илхан Шен, най-вероятно ще е новият ерген в едноименното шоу на bTV. Вижте другите кандидати тук!


Кои актьори няма да вземат участие в 13-и сезон на "Новите съседи" пък, четете в тази статия!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара