Актуално по ТВ на 24 април

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Навръх Великден настъпи време разделно за семейство Делчеви в Hell’s Kitchen България. Денислав забрави, че играе за отбора на Сините, а не за този на съпругата си – Янита, и се подаде на желанието й да напуснат кулинарното състезание заедно.

В дневната игра с великденски препятствия Денислав имаше стратегия и грабна предимството от жена си, но въпреки това реши да поеме по-голямото предизвикателство в готвенето. Отстъпената преднина на Янита доведе Червения отбор до победа и осигури на жените смазващи права на вечерята.

Оранжевото семейство Делчеви играха срещу Синята и Червената кухня дори на вечерната резервация. Червените започнаха работа с висока заявка, но не успяха да нахранят гостите си. Шеф Ангелов събуди чувството за дълг у Денислав към Сините и те дръпнаха рязко напред, въпреки натовареността по станциите и прогонената Андреа от кухнята. На номинациите шефът посочи Денислав за по-добрата половинка в кулинарията, но Янита не си тръгна като пораженец и взе съпруга си със себе си.

Кои шестима готвачи ще заслужат черни куртки? Кой е последният урок в школата на шефа? Ще готвят ли като за финал участниците? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара