"Майчина любов" - нов сериал от 25 април по bTV Lady

Новата бразилска теленовела "Майчина любов" (Amor de Mãe) завладява българския ефир от 25 април (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 18:00 до 19:00 ч. с повторения на следващия ден от 11:30 до 12:30 ч. по bTV Lady. 

Драмата на Globo се оглавява от звезди като Адриана Естевеш ("Пътят на възмездието"), Мурило Бенисио ("Клонинг", "Шоколад и пипер", "Пътят на възмездието"), Таис Араужо ("Цветът на греха"), Реджина КасеИзиш Велверде ("Силата на желанията", "Пътят на възмездието"), Умберто Карао ("Законът на любовта") и др. 

Поредицата се излъчва в Бразилия от ноември 2019 г. до април 2021 г. 

Интернационалната версия, която bTV Lady ще покаже, е от 115 епизода по 45 минути. 

Сюжет: 

Лурдес (Реджина Касе) е майка на пет деца и търси сина си Доменико - продаден от баща му преди 26 години. 

Телма (Адриана Естевеш) е отдадена майка, която открива, че има неизлечимо заболяване и трябва буквално да се състезава с времето, за да сбъдне мечтите си и да подготви сина си да живее без нея.

Витория (Таис Араужо) е успешна адвокатка, която решава да сложи край на брака си след безброй неуспешни опити да забременее. Тя иска да осинови дете, но по време на процеса разбира, че е бременна. 

Животът на трите жени се преплита, показвайки на всяка какво е безусловна майчина любов...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Television във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара