"Седем" 3 април 2022

Неделя вечерта е и е време за нашия обзор на новините – “Седем”!

Започваме с най-голямата новина около нашия сайт от тази седмица. Започнахме нова рубрика за феновете на сериалите - турски и латино (Новините от сериалите).  Структурата на рубриката е добре позната за читателите,  като новините ще се публикуват в една публикация, която ще се обновява ежедневно. Така в реално време ще се информирате подробно за всичко ново и актуално винаги първи. Сайта ще продължава да Ви информира за всичко най-ново в българския ефир, което ни е запазена марка, твърдо утвърдена през годините като най-обективна и предпочитана. Очакваме вашите предложения в коментарите за подобряване на блога.

Ето какво сподели и Кристиян Христов,  администратор в TBCnovinite.com:

„Ние знаем, че това се харесва на нашите читатели още от създаването на сайта. Още тогава бях сигурен, че това е пътят. По ред причини рубриката е прекъсвана през годините. Сега след завръщането й ще бъдем още по-силни. Ще можем да предоставяме на нашите читатели най-важната информация около телевизията в България, вече и в сферата, повече популярна сред жените, а именно – сериалите.

Интересно беше тази седмица и в нашият YouTube канал TBC TV! Както е обичайно в четвъртък и петък зарадвахме нашите абонати с два нови клипа. 


Първият е от поредицата Hristov Show, в която споделям мнението си и ви представям интересни факти по актуалните теми на деня. Видеото тази седмица е със заглавие "Те решават вместо вас - ДО КОГА?".

В петък пък излезе нов епизод от нашата серия Unboxing and review. Мисля, че доста съм подобрил качеството спрямо предишните епизоди от серията. Това е причината и да има такава голяма пауза между последния епизод и този. Показвам ви една умна колонка, с която освен да слушате музика можете да правите и куп други неща. Mi Smart Speaker на Xiaomi е на доста достъпна цена в сравнение с големите на пазара Apple и Amazon.

Както знаете плановете ни за канала са големи и без вашата помощ няма как да се осъществят. За това ви приканвам да се абонирате от линка тук! Ако имате идея за някое друго видео можете да я оставите в коментарите. Благодаря ви!

И сега преминаваме към същинската част на рубриката, а именно обзора на новините от седмицата:

"Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) тръгна отново по DIEMA FAMILY...


Турската драма започна за пореден път у нас на 28 март (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 19:00 до 20:00 ч. по Diema Family на мястото на "Всяка твоя сълза". 

Звездите на Холивуд се събраха за 94-та цермония на наградите "Оскар"


“Кода” е големият победител на тазгодишната церемония. Филмът получи общо 3 номинации и спечели във всяка една от тях, включително в категорията за най-добър филм, информира NOVA.


Уил Смит нахлу на сцената на наградите "Оскар" и удари комика Крис Рок в лицето, задето се пошегува със съпругата му по време на неделната гала вечер

На 1-ви април ви излъгахме, че Иван и Андрей ще правят BIG BROTHER за bTV, истината е, че доста хора се хванаха.😁

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара