DC Super Hero Girls с нови приключения

В Метрополис има много хитри злодеи. Но винаги ги има и шестте супергероини от DC Super Hero Girls, които се справят с всяка заплаха. В групата са Затана, Уондър Уомън, Супергърл, Грийн Лентърн, Бъмбълбий и Батгърл. Всяка от тях има различни силни страни и заедно са непобедими. Понякога дори си сътрудничат с възрастни герои, като легендарния Батман. Сега смелите момичета ще се появят в канала на Cartoon Network в премиерните епизоди на 2-ри сезон. Ще се излъчи и специална серия от две части, наречена „#КошмарвГотъм“. Този път в действието ще влезе най-популярният хитрец в света на DC – Жокера. Героят ще избяга от поправителното училище Аркам и рамо до рамо с Харли Куин ще развали още един Хелоуин.

През април, зрителите ще могат да си припомнят и приключения от по-ранни епизоди в специален маратон с любимите героини.

Новите епизоди на поредицата започват на 11 април. Като ще се излъчват всеки делник от 15.25ч. по Cartoon Network.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара