"Моят коментар!": Най-подиграваното шоу в България

Телевизионния сезон е все по-близо до края си и е крайно време да споделя с вас моето лично мнение за новото риалити на bTV - "Ергенът"

Шоуто "Ергенът" е по лиценз на световноизвестното The Bachelor, което пожъна голям успех по света. Шоуто е създадено през 2002 г. и има 25 успешни сезона само в Америка

То проследява пътя на двадесет жени към сърцето на един единствен мъж, който в края ще избере коя от тях да му стане съпруга. По време на целия сезон участниците се опознават в обстановката на чуждестранно имение, пътуват до екзотични места, а конфликтите, както вътрешни, така и външни, произтичат от елиминационния регламент на шоуто.

Предаването бързо предизвика интерес и у нас. Потресаващ кастинг обвърза "Ергенът" с водещия Наум Шопов още след първото излъчване за сезона. В интернет заваляха коментарите, че водещия изглежда най-добрият избор пред "Ергенът".

Освен лошият подбор на момичетата, които са коя от коя по-грозни и не много умни се отличава и като цяло лошата реализация на проекта от компанията на Нико Тупарев.

Някак си за нещо, което е обявено и чакано цяла година от зрителите съвсем не оправда очакванията за нещо голямо. Монтажа е ужасен и на моменти изобщо не може да хванеш връзката между епизодите. Да не говорим за постоянното натрапване на турското знаме, което присъства в много голяма част от кадрите.

Така "Ергенът" малко разочарова зрителите, но пък сеира е пълен и излагацията е голяма, така че, ако обичате "хляб и зрелища", тогава това е вашето риалити...

Очаквайте скоро и "Моят коментар" за Survivor!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара