Започват прослушванията за новия сезон на „Гласът на България“ по bTV - вижте датите по градове

Първият кастинг на живо е на 8 април в София. Следват Варна и Пловдив
След осем незабравими сезона, уникалното за българския телевизионен ефир музикално шоу “Гласът на България” по bTV, отново се впуска в търсене на музикални таланти. Записванията за кастингите за новия, девети сезон текат на официалния сайт на предаването - glasat.btv.bg. А ето и датите за прослушванията на живо по градове, които са с начален час 9:00 ч.:
8, 16 и 17 април - София – хотел „Хемус“
10 април - Варна - хотел „Амирал“
12 април – Пловдив – хотел “Експо”
„До този момент има записани кандидати от цяла Европа - чужденци и българи живеещи в чужбина. Има много млади и модерно звучащи гласове“, издават от bTV.

„Очакваме да чуем новия „глас на България“, споделя дни преди прослушванията на живо и Борислав Бояджиев – Борче, който е музикален продуцент на шоуто. В бенда по традиция ще свирят едни от най-добрите български музиканти - Ангел Дюлгеров (китара), Калин Жечев (пиано), Стефан Стефанов (пиано), Александър Обретенов (бас) и Борислав Бояджиев - Борче (барабани).
Желаещите да премерят сили в музикалната надпревара и да бъдат следващия “глас на България” могат да попълнят предварително електронния формуляр от сайта. Всички са добре дошли да се явят и направо на предварителните прослушвания в някой от дните на тяхното провеждане, като регистрация в системата ще може да се направи и на място.

Гласът на изпълнителите остава единственият критерий, по който те ще бъдат първоначално селектирани, като няма стилово или възрастово ограничение за кандидатите. Безценна е възможността пред всеки от тях да стъпи на голямата сцената на шоуто заедно с едни от най-добрите музиканти в България.

Наградата от 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“ за 2022 г. очакват следващия си притежател, а стъпката към тях е само една – предстоящите кастинги.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара