"Моят коментар!": Най-гледаното риалити

Здравейте приятели, дойде ред на "Моят коментар!" и за Survivor.

Survivor (в превод: „оцелял“) е американско риалити шоу, започнало по телевизия CBS през 2000 година с първи сезон в Борнео. В САЩ са минали 42 сезона. Предаването не е на живо, а се записва в продължение на няколко седмици (обикновено 39 дни), като само финалният избор на победител е на живо след края на излъчването на записаните епизоди по телевизията. В България се излъчва по bTV.

След пауза от няколко години bTV решиха да подновят Survivor и тази година се излъчва новият шести сезон: "Скритият идол". 

Започваме с един въпрос, който не е повдиган много, но е интересна тема. Имената на племената Бонток и Ифугао не трябва ли да са български. Добър пример е първият сезон продуциран от "Седем-Осми", където племената са Дуло и Вокил (имена на български родове). А кой знае какво означава Бонток, Ифугао или пък Мапурондо? Това, че третото племе е наречено "Безименните" също говори за неспособността на продуцентите да измислят смислено име. И за да не се чудите още, ще ви кажа: Бонток и Ифугао са имена на провинции във Филипините.

Реализацията, като заснемане изглежда на прилично ниво. За разлика от монтажа на "Ергенът", който е също толкова ужасен, колкото и участничките тук са се постарали.

Прекалено къс сезон. Да, настоящият шести сезон е един от най-късите. Той ще приключи по-рано от нормалното и вече се вижда краят му. При положение, че ще правиш такава скъпа продукция можеше да се възползват от пълното време, но да приемем, че този сезон е пробен.

Оставям на вас да прецените дали предаването заслужава да остане на екран и да има още сезони. Едно е ясно - щом в Америка има над 40 сезона, значи продукцията не е случайна... 

А кой ще спечели? Финалът на Survivor е идната сряда, 27 април с епизод от 20.00 до 22.30 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара