Очакват ни страхотни вълшебни пътешествия с „Ние, мечетата“

Обичаните братя мечоци се завръщат в нова поредица

Трите мечета, Гризли, Белия и Панда, имат вълшебна кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява пожелания към падащи звезди. С нея те могат да пътуват където пожелаят. Зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на любимите си мечоци през тяхното детство, докато те си търсят нов дом.

Как става това ли? Като се опитват да опознаят колкото се може повече различни земи, за да изберат перфектната за тях. Пътуването до там, обаче, не е лесна задача. Затова ще прибягнат до помощта на Вълшебната кутия. Незабележимият картонен предмет със звездичка ще ги пренася на места, които преди е било трудно дори да си представим. Средновековно село с жители зеленчуци? Едно движение и мечетата вече са там, а Гризли ще реши, че е идеалният кандидат за крал на това място. Кухнята на известен готвач? Ще стигнат и до там без проблем и ще помогнат да се приготви вечеря за всички лакомници в неговия ресторант. Тримата ще посетят и подводен свят, вила, обитавана от призраци и увеселителен парк.

„Ние, мечетата“ започва на 25 април. Като ще се излъчва всеки ден от 15.00 ч. по Cartoon Network. Не пропускайте новите приключения на сладките мечета.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара